[Alındı] MSI GTX970 GAMING Sistem

• Konuyu başlatan UDTK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 3.835
Pro5'de güzel ama eskidi herkes de var :)
Ne eskimesi hocam. Hem 2016 model, hem de modüler olduğu için parça takviyeleri ile güncel kalıyor.

@SideWinder In-Win sağlamlığının yanında tasarımı da hoş yapıyor. (y)

@SideWinder Tabi bizim ülkedeki özel sektörün büyük bir çoğunluğu manipülasyon yapacak markaları getirdiği için bu gibi sağlam markalar gelmiyor.
Gelse ne olur hocam. İn Win konsept ürünler üretiyor. Yani Corsair veya CM gibi fabrikasyon değil de daha el işi gibi. Fiyatı da cabası. Onu almak için onun için de sırıtmayacak bir sisteme sahip olmak lazım. (y)

@SideWinder CM kasayla bir sistem topladığımda diğer kasaya geçerken yeni bir kasa alacağıma, uzun vadede In-Win alırım iki farklı sistemi peş peşe aynı kasa da toplar kara geçerim. Zira ben malzeme kalitesine önem veririm. :ROFL:

Tabi giriş seviyesi sisteme de In-Wın 909 koymanın mantığı yok. Her şey dengeli olmak şartıyla. Ayrıca hesaplı ürünleri az da olsa giriş seviyesi için bulunmaktadır. (y)

@SideWinder CM kasayla bir sistem topladığımda diğer kasaya geçerken yeni bir kasa alacağıma, uzun vadede In-Win alırım iki farklı sistemi peş peşe aynı kasa da toplar kara geçerim. Zira ben malzeme kalitesine önem veririm. :ROFL:

Tabi giriş seviyesi sisteme de In-Wın 909 koymanın mantığı yok. Her şey dengeli olmak şartıyla. Ayrıca hesaplı ürünleri az da olsa giriş seviyesi için bulunmaktadır. (y)
Hocam emin olun CM Mastercase Pro 5' de dayanıklı. Yahu hocam toplama bir kasa 20 kg gelir mi yahu? :D Ayrıca modüler olması güncellenebilir anlamına geliyor.

Ayrıca YouTuber veya tasarımcı olursunuz, sürekli sisteminizi güncellemeniz gereker, o zaman tabiki de kaliteli kasa tercih ederim.

Ama benim gibi oyun sistemi toplayan insanlar için sağlamlık - tasarım - fiyat önemlidir. (y)

@SideWinder CM'ye kötü demiyorum. CM gayet kaliteli bir firma. Fakat bir In-Win değil. (y)
Gönül ister ki şundan olsun; :cry:

inwin.PNG

Bu sıvı soğutma pompaların dan almak istiyorum bende ama 1 2 tane site buldum hep yurt dışı kaynaklı nasıl şipariş vericem bilemedim :) kasanın içinde hoş olur
Hocam o dediğiniz custom soğutmaya girer, oda size en az 2000 TL' ye patlar.

Yine de işi ehline sormak gerek. (y) @er36po

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı