[Alındı] MSI Nightblade B85C-219XEU

Evet arkadaslar. Ben de atıcam bu kasayı. Windows yüklerim tamam da bu deneme sürümünü 30 gün sonra kullanmak için ne yapmalıyım. Ek para ödeme vs mi olacak nasıl yapıcaz

Alışveriş sitelerinden 100 tl ye windows 10 ürün kodu alabilirsin.

Kişileştirme ayarları kapalı oluyor bir de sağ altta Windows'u Etkinleştir yazısı geliyor. Onun dışında başka kısıtlama yapıyor mu bilmiyorum.

O zaman çok iyi deneme sürümünün süresi bitince de kullanırım. Daha sonra alırım Windows keyi. Bu arada hangi siteden almalıyım birkaç site var ama en güvenilir hangisi acaba. Yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada sinerjiden de toplayabilirim sinerji montaj hizmetleri alınca Windows uefa olarak deneme sürümü kurulu mu geliyor?

Kinguin, G2A gibi yerlerden alabilirsin.

Bnde 24.08 de sipariş verdim 26.08 de kargolancaktı. Mail attılar tedarik gecikmesi diye bekliyom. s satıcı hepsiburada gerçi. Bu 2.aynıürün olcak ilkinde anakrt arızası vardı geri gnderdim 1ay beklettiler. Bkalım şimdi nasıl olcak inşallah pazartesi kargolanır. H. O buarada

Teşekkürler, size de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…