[Alındı] MSI Z97 Gaming 5 + GTX 780 Ti + i7 4790k Sistem

Yok ya beyler bundan sonraki teknoliji ekran kalitesi.Başka bişey olacağını sanmıyorum hem Battlefield 4'ü Crysis 3'ü düşünün oyunlara ne ekleyebilirler ki ?
4K çözünürlüğe 4-5 yıl sonra geçeriz :) Onun acelesi yok daha.

Bence 4-5 yı sonra bile 4k'lık bi monitöre gerek yok o yüzden diyorum ya ömürlük diye :) güle güle kullan.

Yok ya beyler bundan sonraki teknoliji ekran kalitesi.Başka bişey olacağını sanmıyorum hem Battlefield 4'ü Crysis 3'ü oyunlara ne ekleyebilirler ki ?

Bence 4-5 yı sonra bile 4k'lık bi monitöre gerek yok o yüzden diyorum ya ömürlük diye :) güle güle kullan.
Teşekkürler, darısı sizin de başınıza ne diyelim :)

Valla o anakartın bayramdan sonra gelmesi evlat acısı gibi. Bende 1 hafta önce sistem topladım. Eğer stokta olmasaydı yakardım o vatan bilgisayarı.

Valla o anakartın bayramdan sonra gelmesi evlat acısı gibi. Bende 1 hafta önce sistem topladım. Eğer stokta olmasaydı yakardım o vatan bilgisayarı.
Ya şöyle bir şey var ki parçalar İstanbul'dan İzmir'den Antalya'dan Adana'dan geldi, hepsi tek seferde gelse elimdeydi. Ve anakarta gelince evet hemde nasıl bir evlat acısı anlatamam size :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı