[Alındı] Msi Z97 Gaming 5 - İntel İ5 4690K

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizden ricam ürünlerin toplam yada tek tek fiyatlarını yazarsanız sevinirim. Aynı sisitemi bende toplayacağım ekran kartımda MSI GTX970 4G alacağım. Tabi kasa ve power suply de değilikliğe gideceğim fiyatı düşürmek adına.

@Resul Arıgün Teşekkürler, kardeşim toplam 2600 TL gibi fiyata geldi şuana kadar. Ekran kartı ile 4000 bulur. Bir SSD daha alacağım 4200 TL bulur. (Monitör hariç 4 ay önce aldım.)
@Yağız Çamdeviren MSI Gaming Series Dragon Wallpaper by RicardoXavier on DeviantArt
@Silinen üye Teşekkür ederim. Psu iyi oldu ya ileriye dönük olur. Hiç ses yok denecek kadar az. Başarılı buldum. Aynen GTX 970 alacağım.

@Recep Baltaş Fan ayarlarını nasıl yapabiliriz? Teşekkürler. Birde Bios'a girmiyordu Fast Boot ile giriyorum.

Abov bu sistemi ben alsam, bizimkiler 5 sene aç bırakır. Ne ettin sen gardaş, yav hiç mi kızmıyor sizinkiler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle lütfen yazım kurallarımıza dikkat edelim. Artık az çok belli bir yaşa geldik elimde de param vardı ve yeni sistem almanın vakti gelmişti. Almışken de biraz uzun ömürlü olsun dedik aldık. Bizimkilerde kızmıyor. :)

Yazımda ne var ki? Gerçi her aile aynı değil de. Benim yaşım 25, gel gelelim ailedekiler bayağı karışıcı. Rahat bir şey alamıyorum nedense. Size tavsiyem aşırıya kaçmamak kaydıyla 3-4 yıl idare edecek uygun sistemlerde var.

Hayrlı olsun PC. Ben almadınız zannettim. İyi günlerde kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı