[Alındı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Sistem

Cooler Master yük

Cooler Master sıvı işlem soğutucu ile yük altında (OC'siz) 60 derecelere ulaşması fazla geldi bana.

Cezalı olduğumdan dolayı cevap yazamadım. "noktadan sonra boşluk bırakmama" meselesi ama önce uyarı cezası verilmeli aslında. Her neyse konumuza dönelim.
Hocam yük altında derken normal yük altında anlaşılıyor. Yani oyundayken PC normal yük altında oluyor.
2,5 saat stres testinde de 60 dereceyi geçmemesi çok güzel. Yani işlemcinin % 100 kullanıldığı bir durum var ortada. Ama sıvı işlemci soğutucusuyla normal yükte 60 derecelerde dolaşmaması lazım. Belki biostan PWM kontrollü olarak fan hız ayarı yapılırsa durum düzelebilir diye düşünüyorum.

Belki biostan PWM kontrollü olarak fan hız ayarı yapılırsa durum düzelebilir diye düşünüyorum.

Islemci sogutucu varsayilan ayarlarda gereksiz hizli calisiyor bu yüzden SIV ile zaten PWM ayari yaptim. 50 dereceyi gecmedigi sürece %20 performansla calisiyor ve cok iyi sogutuyor yani bostayken %25 performansla maksimum 38 derece bence iyi bir deger. Ayrica sanki sivi sogutmayi cok abartiyorsunuz gibime geldi, benim gördügüm bir cok sivi sogutma hiz asirtmali 2-3 saatlik testlerde 60 derecenin üstünde calisiyor. Ha elbette parasina göre illa daha iyi sogutanlar vardir

İyi günlerde kullanın. Bu bir sorun değil işlemcinizin saat hızı yüksek olması kullanım ile alakalı değildir. İşlemci hızı kendi otomatik turbo modundaysa artıp azalabilir. Bilgisayarınızın ne kadar işlemci kullandığınız gösterir.
SLI kablosunu atmadim ve ciddiyim planlarim tutarsa 1.12.2018'de ikinci bir RTX 2080 gelecek bakalim
Hiç gerek yok 2080Ti almanız daha iyi olur.

Sistemin acilisini paylamamistim sanirim
Youtube'da videolari karistirinca aklima geldi, bayagi yazan olmus konuya ahahahaha

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…