[Alındı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Sistem

Hayırlı ve de uğurlu olsun abi. Soğutucunun performansından tatmin kalmışsınızdır umarım. Bu arada kablolama düzeninizi çok beğendim. Sıvı soğutucunun fanlarından çıkan o 4 kabloyu nasıl göze batmadan monte ettiniz hayret ettim doğrusu Bende bir ekran kartı alsam iyi olacak Hayırlısı artık. Bu arada 4K testleri bekliyoruz Bir de neden bilmiyorum ama bana etiketler gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı ve de uğurlu olsun abi. Soğutucunun performansından tatmin kalmışsınızdır umarım.

Performans harika gercekten ama gereksiz sekilde yüksek devirde dönüyordu onu Gigabayte SIV uygulamasi sayesinde hallettim. An itibari ile bosta max 35 derece oyunlarda ise max 60 derece. Daha ne olsun.

Abicim ellerine sağlık hayırlı olsun güle güle kullan.

Benzer bir sistemi toplama arefesindeyim. Memnuniyet dereceniz nasıl? Sanırım Türkiye'de değilsiniz.

Abicim ellerine sağlık hayırlı olsun güle güle kullan.
Tesekkürler, daha iyisi sizlerin olur umarim
Madem kaliteli bir sıvı soğutma var, biraz da O.C. deneseniz fena olmaz bence
Bak O.C'den hic anlamam ama anakart üstündeki O.C butonuna tiklayarak deneme yaptim 4.3 GHz'i gördüm. Bana fazlasiyla yetiyor ve bir sey ögrenmeme gerek kalmiyor.
Benzer bir sistemi toplama arefesindeyim. Memnuniyet dereceniz nasıl? Sanırım Türkiye'de değilsiniz.
Sistem gercekten harika. Gayet içime sindi lakin islemci sogutucusu biraz sesli. Gereksiz sesli yani, bunu SIV yazilimi kurarak hallettim

Sevgiler

Hayirli olsun abi. Gule gule kullan. Sistem dehset. Kesinlikle yurt disinda is hayatina atilacagim. Bakalim neler olacak. Bir de etiket bildirimi gelmedi veya gormedim. Yakiyor sistem be ya.

Hayırlı olsun, çalışır vaziyette görebilecek miyiz?

Su an kurdugum sistemden yaziyorum zaten
Nasil yani tam anlamadim calisir vaziyet derken?
Hayirli olsun abi. Gule gule kullan. Sistem dehset. Kesinlikle yurt disinda is hayatina atilacagim. Bakalim neler olacak. Bir de etiket bildirimi gelmedi veya gormedim. Yakiyor sistem be ya.
Tesekkürler. Etiket sistemi sorunu maalesef hala cok dumura ugradigim onaylama sistemi yüzünden. Hayir onaylama diye bir sey kaldi mi be ya?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…