[Alındı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Sistem

@Neşeli Enginar abi Phanteks'in RGB Fan dönüştürücüsü nasıl memnun musun?

RGB fan dönüstürücüsü mü var icinde? Ben tüm RGB'leri Y kablosuyla anakarta monte ettim
Sag üste sogutucu RGB'yi, sol alta ise kasa fanlarinin RGB'sini yani. Anakart zaten tamamen RGB oldugu icin varsa bile o dönüstürücüye ihtiyacim olmadi.

Sevgiler

Phanteks RGB Halos’tan bahsediyor galiba

Phanteks RGB Halos’tan bahsediyor galiba

Ha eger öyleyse hicbir sikinti cikarmadi. Hepsini tek kabloda birlestirip kullaniyorum. O kabloyu ya da dönüstürücüyü ekstra almak zorundasiniz ama. Cok ucuz zaten. Resmini atiyorum.

HALOS cerceveleri birbirleri ile Daisy chain yaptiktan sonra buna bagliyorsunuz son cikisi. Bu kabloyu ise anakarta bagliyorsunuz tam RGB uyumlulugu icin ya da isterseniz bu kablo olmadan anakartinizin LED girisine de takabilirsiniz son cikisi ama tam RGB uyumlulugu ve RGB Fusion ile kullanmak varken ikinci secenek cok gereksiz.

Sevgiler
Hayırlı olsun Engin Bey. Çocuklar çok tatlı ^^

Ellerinden öperler abisi. Tatlidir cocuklarim ayni ben ahaha ahahahahhaha

Hocam iyi günler dilerim. Sisteminiz çok güzel. İnşallah Allah daha iyilerini nasip eder sizin gibi iyi insanlara. Ben 12. sınıf öğrencisiyim. Bu sene bir meslek seçeceğim. MF okuyorum. Hemşirelik düşünüyorum ama sizin gibileri görünce dış ülkelerde meslek sahibi olacağım bir meslek istiyorum. Öneriniz var mıdır acep? Şimdiden teşekkür ederim.
Markasi Trendline fiyati sanirim 20 € hatirlamiyorum pek. Alali bayagi uzun zaman oldu ve cok memnunum. Cok saglam malzemeden yapilmis öyle video ucu erimesi, yalatma falan asla yapmiyor ve manyetik.
.
Not: Yabancı dilim hiç yok. Onu daha sonradan halletmeyi düşünüyorum.Cidden 0.

Son düzenleme:

Ayri konu acip etiketleyin cevaplamaya calisayim. Burada konudan cikinca yetkililer cezalandiriyor

Bu arada aklıma gelmişken sorayım, soğutucu konusunu ne yaptınız? Bu arada oğlunuz samimi söylüyorum küçüklüğüme inanılmaz benziyor

Videonu izledim abi güzel bilgilendirme olmuş. Bu arada senden bir ricam var. Müsaitsen veya çekebilirim dersen PC'yi çalışırken çekebilir misin? Çok merak ediyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…