[Alındı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Sistem

Videonu izledim abi güzel bilgilendirme olmuş. Bu arada senden bir ricam var. Müsaitsen veya çekebilirim dersen PC'yi çalışırken çekebilir misin? Çok merak ediyorum da.

Daha önce cektim ama senin icin bir daha cekelim, OC modunda oldugu icin cok az sesli kusura bakmayin, normalde kedi gibidir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrica tam 2,5 saat CPU stress testi yaptim Prime95 ile 63 derecenin üstüne cikmadi yakinda eklerim videosunu.

Sevgiler

Hayırlı olsun, güzel sistem. Şu geldiğimiz duruma bakar mısınız? Sahibi olduğumuz bir şeyi kanıtlamak için "kağıda isim yazmak" zorunda kalıyoruz. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değildiniz keşke kağıda isim yazmasaydınız, inanmayan inanmasın.

Haklisiniz maalesef hayali sistem konulari cok acildigi icin cogu kullanici bu yola basvuruyor. Kanitlamak icin degil biraz Tesekkür amacli yazdim aslinda kagitlari

Hayırlı olsun çok güzel bir sistem olmuş. Tüm bileşenler uyumlu olmuş.

Hayırĺı olsun ben de 4 ay önce anakart, işlemci, HDD ve SSD alabildim şu an diğer parçaları toplayamıyorum ülkeyi bu hale sokanlar umarım bir gün cezalarını öder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…