[Alındı] Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti sistem

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Varsa bir "hayırlı olsun"unuz alırım :D

31.05.2017 günü 3074 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan satın aldım.
Dün itibariyle kullanmaya başladım.

Önerileriniz, tavsiyeleriniz varsa beklemekteyim :)

Konuya olan ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
3000 TL sistem tavsiyesi

Özellikle de My Man! :D

@My Man!
@Atakan1818
@FernandoTorres
@BerkantT
@Lactuca
@Asım Demir
@165370

sistem son.png
1.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz hayırlı olsun. :)

Kablolamayı kim yaptı ise berbat olmuş. Bence kendiniz bir ara yeniden gözden geçiriniz.

Merhaba, anakartınızdaki 3.200Mhz OC tabiri, ramler içindir, şöyle ki;
Skylake işlemcilerde varsayılan ram hızı: 2133mhz
Kaby Lake'de 2400mhz
Ryzen'larda 2400mhz'dir.

Bunlar taban frekans hızların, bu değerlerden daha yüksek değerler OC frekansı olarak nitelendirilir.

Ramlere overclok işlemini sende yapabilirsin, fakat oldukça risklidir bu sebepten Ram firmaları aldığın modülü fabrika çıkışında overclock edip satarlar.

Bu gereksiz bilgilerden sonra, sistemin hayırlı olsun, B350 anakart alman yanlızca 1400'ü overclock etmeni değil, ileriye dönük bir plarforma sahip olmanı da sağlayabilirdi, AMD AM4 plarformunu 2020'ye kadar destekleyeceğini açıkladı, bu açıdan yararlı olabilirdi fakat geçti artık :)

Şimdi ''neden B350 almadım kii'' deme, overclock yaparken saatlerini harcayacaktın, sistemin günler haftalarca düzgün çalışıp bi anda çakılacaktı bunlarla uğraşmamış olacaksın :)) Bende sırf bu sebepten Z170+6600k yerine H170+6700 seçmiştim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı