[Alındı] Ryzen 5 1500X Ve MSI R7 240 Sistem

Kablolamayı ilk seferde fıstık gibi yapmak gerekiyor. Sonra aklına bir yer takılıyor 10 kere açıp kapatıyorsun kasayı. Yaşadım çünkü.

Kablolamayı ilk seferde fıstık gibi yapmak gerekiyor. Sonra aklına bir yer takılıyor 10 kere açıp kapatıyorsun kasayı. Yaşadım çünkü.
Aynen. Yap bir kere. Sonra aklın kalmasın.

Sadece kasa seçiminizle bile hayran bıraktı. Enthoo Pro M veya daha üst modellerinde alt girişler mevcut. Anakartın sağ tarafından giriş olsa tam olurmuş. Sistemin geleceği şimdiden çok parlak. Hayırlı uğurlu olsun

Sağol. Anakart bana gayet yeterli. Yanda çıkış olmasa da sıkıntı yok.

Bildirim gelmedi yahu! Zaten Sosyal'de de pek dolaşmıyorum. Anca gördüm Neyse hayırlı olsun. Seneye güzel bir ekran kartı, seneye kalmadan güzel klavye ve fare sonrasında çok hoş duran bir masa düzeni de yaparsınız. Bkz. @SideWinder. Tadından yenmez.

@Jira Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

Bilmem fark eden oldu mu ama, sistemdeki ekran kartının fiyatı uygun olduğu için diğer tüm bileşenler gayet güzel olmuş 4200 TL için, eğer en basitinden GTX 1050Ti konulsa sırf gereksizce artan fiyattan dolayı diğer tüm bileşenlerin kısılması gerekirdi. Bu durumda da sistemin uzun vadede ömrü daha kısa olurdu, şimdi ki durumda ileride tek yapılması gereken iyi ve fiyatını hak eden bir ekran kartı takmak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…