[Alındı] Ryzen 5 1500X Ve MSI R7 240 Sistem

100.000 yıl sonra yazıyorum ama hayırlı olsun. Ben de idare etmek için GTX 1050 aldım keşke sizin gibi R7 240 alsaydım. Gelen para ile Curved alırdım ya da sıvı soğutma alırdım. Şu an anakartım ile bir sorunum yok ama alırken bir konu açıp sorsam anakart olarak B350 Tomahawk yerine sizinkini alırdım herhalde. Kablolamayı çok iyi yapmışsınız. Evie Frye'nn ısrarıyla daha da iyi bir hale gelmiştir herhalde. Ben zaten kablolama olarak biraz dar olan Spec Alpha'nın arka kapağını kapattım bir daha açılmamak üzere. Hocam temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz şu ana kadar temizlik yaptınız mı kasa içinde? Ben arada PSU'nun ve dışarıdan fanlara denk gelen yerdeki toz filtresini süpürüyorum onun dışında bir şey yapmadım Ağustos ayının başında aldığımdan beri.

Ben de bir şey yapmadım. Sadece geçen LED bağlamak için açtığımda genel olarak üstündeki tozu aldım. Tamamen sana kalmış temizleyip temizlememek. Fakat arada bir tozunu almanın zararı olmayacaktır.

Sistem servise gitti ayrıca. Ondan sonra kablolamayı daha da iyi bir şekilde düzenledim. Güncel fotoğrafını atarım daha sonra.

Ben kapatamam bir daha diye arka kapağı açmaya korkuyorum
LED şerit aldım ama kasaya nasıl takacağım bilmiyorum çünkü cam kapak kapanınca kasanın çerçevesine olduğu gibi vida ve kapağın tutunması için konulan çıkıntı tarzı şeyler tıkıyor. LED şerit elime ulaşsın mutlaka konu açıp yardım isteyeceğim. Sizde yardım istenecek kişiler listesindesiniz. Konuyu açıp fotoğraf ekleyince zaten ne demek istediğimi anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarttan memnun musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…