basaralife
Megapat
Daha fazla
Merhabalar,
Ne zamandır bu forumda sorup soruşturuyordum ve sistem topladığımı bazıları bilir. Seçimler geçsin dolar insin dedim lakin seçimler yaklaşıyor ve ben doların tekrar tavan yapacağını düşünerek sistemi aldım sonunda.
Sistemi Vatan caddebostan merkez binasından aldım ve orada teknik ekipteki arkadaşlar ile beraber topladık ( normalde girmek yasak ama bana kıyak çekti oradaki arkadaş)
Benden başka kimsede yoktu zaten belki bundandır her neyse sistemi güzelce monte ettik ve çalıştıdık lakin şu an odamın köşesine koydum duruyor kasa. Çünkü monitör stoklarında yoktu bende getirtmelerini istedim 3 gün içinde gidip alacağım. O geldiğinde artık yeni bilgisayarıma geçiş yapabilirim demektir. Monitöründe fiyatını ödedim aşağıdaki fiyata buda dahil.
Aldığım sistem şu (9 taksit yaptırdım ve 8565TL tuttu):
Ne zamandır bu forumda sorup soruşturuyordum ve sistem topladığımı bazıları bilir. Seçimler geçsin dolar insin dedim lakin seçimler yaklaşıyor ve ben doların tekrar tavan yapacağını düşünerek sistemi aldım sonunda.
Sistemi Vatan caddebostan merkez binasından aldım ve orada teknik ekipteki arkadaşlar ile beraber topladık ( normalde girmek yasak ama bana kıyak çekti oradaki arkadaş)
Benden başka kimsede yoktu zaten belki bundandır her neyse sistemi güzelce monte ettik ve çalıştıdık lakin şu an odamın köşesine koydum duruyor kasa. Çünkü monitör stoklarında yoktu bende getirtmelerini istedim 3 gün içinde gidip alacağım. O geldiğinde artık yeni bilgisayarıma geçiş yapabilirim demektir. Monitöründe fiyatını ödedim aşağıdaki fiyata buda dahil.
Aldığım sistem şu (9 taksit yaptırdım ve 8565TL tuttu):
- Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
- GIGABYTE Z170X-Gaming 7 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3866MHz(OC) USB 3.1 Anakart
- GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 Siyah DDR4 2800MHz CL15 1.2V Ouad Kit Ram
- COOL MASTER NEPTON 120XL SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
- MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
- ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
- Samsung 250GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
- COOLER MASTER HAF 912 COMBAT GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
- ASUS 24" VG248QE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Son düzenleyen: Moderatör: