[Alındı] Skylake GTX 980 Ti Sistem

basaralife

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Ne zamandır bu forumda sorup soruşturuyordum ve sistem topladığımı bazıları bilir. Seçimler geçsin dolar insin dedim lakin seçimler yaklaşıyor ve ben doların tekrar tavan yapacağını düşünerek sistemi aldım sonunda.
Sistemi Vatan caddebostan merkez binasından aldım ve orada teknik ekipteki arkadaşlar ile beraber topladık ( normalde girmek yasak ama bana kıyak çekti oradaki arkadaş)
Benden başka kimsede yoktu zaten belki bundandır her neyse sistemi güzelce monte ettik ve çalıştıdık lakin şu an odamın köşesine koydum duruyor kasa. Çünkü monitör stoklarında yoktu bende getirtmelerini istedim 3 gün içinde gidip alacağım. O geldiğinde artık yeni bilgisayarıma geçiş yapabilirim demektir. Monitöründe fiyatını ödedim aşağıdaki fiyata buda dahil.

Aldığım sistem şu (9 taksit yaptırdım ve 8565TL tuttu):

Dediğim gibi monitör 3 gün içinde gelecek. Monitörü alıp sistemi açtığımda resimleri çeker eklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Bu arada belirtmemişim şimdi farkedeceksiniz bu PC de HDD yok. Bunun sebebi SSd ye windowsu kuracağım. Oyunlarıda oraya kuracağım. Bende harici WD 1TB disk var zaten eski değil üstelik diğer gereksiz şeyleri aktarmak için onu kullanacağım. Dolayısı ile HDD ye şimdilik para vermek istemedim. İleride lazım olursa zaten kolay iş alıp kurarım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı