[Alındı] Technopat Mini APU Sistem (Hediye Sistem)

Uzatmayalım zaten hala konu hakkında sinirliyim. Parayı da tam denkleştirmiştim zaten troller sağolsun. Neyse nasip değilmiş ama sana nasipmiş demek ki. Hayırlı olsun. Etiketlediğin için teşekkür ederim mavi ekransız günler dilerim. (Satarsan haberim olsun[emoji3])

Hayırlı olsun. Konudan haberim yoktu benim açıkçası, eve bir geldim siteye girdiğimde konuyu fark ettim iş işten geçmişti. Bana nasip olmadı zaten lanet bir şansım vardır, hayrını gör. Sana geldiğine sevindim açıkçası.

Bak hala üslubumu koruyorum ama illa laf istiyorsunuz. Benim arttırdığım miktar bana göre uygundur ister 1 kuruş arttırırım ister 20 sana ne! Alabileceğim rakamları verdim. Kimseyi ilgilendirmez. Recep Baltaş şu kadar arttırılır mı demiş? Hayır.

Bir de spoiler eklemeler falan hayırdır çok mu üzüldün? Açık arttırma konusunu aç oku düzgünce bak bakalım fiyat verip de almayan alamayanlar sonra PC kimin olacaktı? Daha da yazmayacağım arkadaşın konusu kirleniyor.

Hayırlı olsun. Mesaj sayım düşük olduğu için tenezzül etmedim desem doğru olur. Bu tip bir sisteme ihtiyacım vardı aslında ama sağlık olsun. Mavi ekransız günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…