[Alındı] A10 7890K Tabanlı Apu Sistem

Bugün Vatan Bilgisayar şubesinden satın alındı. İşlemci ellerinde olmadığından dolayı 2 iş günü içinde ellerine ulaşacağını ve montajını yapıp haber vereceklerini söylediler. (Montaj konusunda tereddütlerim yok değil :D ) alır almaz fotoğraflarınıda yükleyeceğim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Vatan Bilgisayar şubesinden satın alındı. İşlemci ellerinde olmadığından dolayı 2 iş günü içinde ellerine ulaşacağını ve montajını yapıp haber vereceklerini söylediler. (Montaj konusunda tereddütlerim yok değil :D ) alır almaz fotoğraflarınıda yükleyeceğim.

Eki Görüntüle 166439
Vallahi ben de montajı orada yaptırmadım. Sonra pişman oldum. Eve gidince ekran kartı sıkıntılı çıktı. Keşke montaj yapılırken başlarında olabilseydiniz.

0901 BIOS ile 7890K destekliyor. 2400 Mhz'te stabil çalıştığı sürece sorun yok. Güle güle kullannın.

Bir de SSD alın.

SSD en kısa sürede ekleyeceğim yorumunuz için teşekkür ederim.

Vallahi ben de montajı orada yaptırmadım. Sonra pişman oldum. Eve gidince ekran kartı sıkıntılı çıktı. Keşke montaj yapılırken başlarında olabilseydiniz.

İşlemci ellerine ulaştığında zaten haber vereceklermiş. Bende orda bulunurum montaj esnasında yorumunuz için teşekkür ederim.

İşlemci ellerine ulaştığında zaten haber vereceklermiş. Bende orda bulunurum montaj esnasında yorumunuz için teşekkür ederim.

Rica ederim. Siz montaj esnasında orada bulunun, arızasız alıştığına onlar da sizde şahit olun yeter. Montajı beğenmezseniz kendiniz tekrar monte edersiniz. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı