[Alındı] Technopat Mini APU Sistem (Hediye Sistem)

Öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bazı dostlarım forum dışından bana ''Zaten bilgisayarın vardı, kullanacak birisi alsaydı keşke, satmayı düşünüyor musun?, bana satsana...'' söylemlerde bulundu.

Öncelikle sistemi satmayacağım. Zaten elden çıkarmayı düşünsem, ben de hediye ederdim. Ama Technopat'ın eliyle topladığı bir sistem ve hatıra olarak kalması gerekir

''Nerede kullanacağım'' konusuna gelirsek; bilgisayar şu an Televizyona takılı. [Normalde HDMI kablosu çektirecektim şu anki bilgisayarımdan. Fakat 15 metre falan gerekiyordu, haliyle gerek yok dedim. ]

Hem film izlemek, hem de bazı işleyeceğim fotoğrafları, yapacağım 4K Timelapseleri Televizyon'dan daha detaylı işlemek için kullanacağım.

Aklımda şu testleri yapmak var. Testler için ayrı konu açacağım;
  • Cinebench R15
  • AIDA 64
  • 3D Mark
  • CyrstalMark (SSD için)
  • Render ( Encode - Decode, Lightroom gerçek zamanlı render)
  • CS:GO
  • PUBG
  • F1 2016
Aklına başka Benchmark'lar gelen varsa belirtebilir.

Arttırmalarım trol olsa bile alma ihtimalim vardı. Size nasipmiş hayırlı olsun.
Ryzen upgrade yapmayı düşünüyor musunuz?

Oyun testleri zaten Technopat Youtube kanalında var değil mi?

Arttırmalarım trol olsa bile alma ihtimalim vardı. Size nasipmiş hayırlı olsun.
Ryzen upgrade yapmayı düşünüyor musunuz?

Oyun testleri zaten Technopat Youtube kanalında var değil mi?
Youtube'da yok sanırım.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Şimdi benim hepinize bir sorum var. Sistemi satmayacağımı belirttim lakin;

Elimde 1600 MHz'lik yine G Skill'in 16 GB'lik RAM'leri var. Sistem ile gelenler ise G Skill'in 2400 MHz'lik 8 GB RAM'leri.

16 GB'lik olanları taktım ve çalıştırdım. Hiçbir sorun çıkmadı, hatta performans aynı kaldı gibi.

Ben, sistem ile gelen RAM'leri satmak istesem, doğru olur mu?

Ryzen upgrade olabilir. Anakart + RAM + CPU satarak 2400G + 8+8 3200 MHz RAM + B350 yakışır bu sisteme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…