[ALINDI] Xeon E5640 ve RX 460 Sistem

Moralinizi bozmak istemem ama forumda Everest'ten uzak durun diye bas bas bagiriyoruz. Kasasi butce olmadigi icin alinmis olabilir ama sistemin gucunu veren o degerli esyayi Evrest'e emanet etmem asla.
Bu arada hayirli olsun :).
 
80+ sertifikası olduğu ve ucuz olduğu için aldım, yani bu sertifikayı aldığı için bir sorun çıkcağını zannetmiyorum.

Kasa benide kıllandırdı aslında temme atsam dağılcak gibiydi o dedim ikinci el Cooler Master alalım diye arkadaşa o da bana bu hem sıfır hem de Türk malı dedi, yani kendi bilceği iş.
 
Bu arada sistem sadece BF1 için alındı, arkadaşım bana geldi ve bana 1000 TL'ye BF 1 + oyuncu ekipman + ultrada oynatacak sıfır sistem topla dedi ben ilkbaşlarda olmaz desem de:
  • Sistem 880 TL
  • BF 1 ikinci el hesap 40 TL
  • Logitech G103 ikinci el 35 TL
  • Logitech G300s ikinci el 45 TL
Ben de kendi yaptığıma şaşırdım ama isteyince oluyormuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burasi guc kaynaklarina 80+ sertifikasi veren yer. Listede Everest'i gorebiliyor musunuz?
Ecova Plug Load Solutions
Yani yapacak bir şey yok, Everest'in müşteri hizmetlerini aradım onlarda bana güç kaynağının elektrik kesintilerinde sıkıntı çıkarmayacağına dair sertifikası olduğunu söylediler ayrıca Everest yerel bir marka olmadığı için olmaması normal ama eğer sisteme güç kaynağından sıkıntı gelirse Everest'e dava açarım.

Kendim benzeri bir Everest PSU'yu bütçe yetersizliği sebebiyle 7 ay kullandım, 6 kere elektrikler kesildi sisteme hiçbirşey olmadı.
 
Kardes Everest'i savunma bize :). Elektrik kesintisi felan bahane. OCP, OVP VS. korumalarin hic biri yok. Evde bomba tasiyorsunuz. Daha once de infilak ettikelrine cok sahit olduk.

Adamlar kendi kendine mi nasil oluyorlarsa 80+ sertifikasi veriyorlar. Ne verimliligi var ne korumasi var. Everest esittir cop. Butceniz oldugunda degistirin derim.
 
:cry:
Kardes Everest'i savunma bize :). Elektrik kesintisi felan bahane. OCP, OVP VS. korumalarin hic biri yok. Evde bomba tasiyorsunuz. Daha once de infilak ettikelrine cok sahit olduk.

Adamlar kendi kendine mi nasil oluyorlarsa 80+ sertifikasi veriyorlar. Ne verimliligi var ne korumasi var. Everest esittir cop. Butceniz oldugunda degistirin derim.
Everesti savunmuyorum adam bütçem bu kadar ve sonradan upragade ile para harcamak istemiyom dedi. Bende Everest'i sevmiyorum ama mecburiyet gibi bir şey oldu.

Bu arada işlemciyi Aliexpress'ten modlanmış olarak alın, yani iki çeltik daha kesip 1-2 pinini kesiyorlar ve genelde "No need adapter" oluyor.

Bu arada @Recep Baltaş'ın sistem hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum.

Arkadaşla uzun bir konuşma yaptım 100tl'ye sıfır Corsair Vs450 bulmuş onu alıp Everest Psu'yu aldığımız fiyata bir başka arkadaşa bağladık toplam maliyet 910tl oldu, bugün psu ları değiştireceğiz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı