Aynen öyle.fan kontrolcüsü etkisi altında olmayacaklar diye tahmin ediyorum
Aynen öyle.fan kontrolcüsü etkisi altında olmayacaklar diye tahmin ediyorum
Sorun yok.Bu konuda bir yanlışım varsa uyarırsanız memnun olurum.
Resimlerle bunlar kontrol edilmesi zor ama görünürde takılacak yerleri taktıysan sorun yoktur. Anakart kullanma kılavuzunda zaten neleri nereye takacağın yazılmış. Onun haricinde fan bağlantılarını da söyledik. İşlemci soğutucuyu da düzgün montaj ettiysen sorun çıkamayacaktır. Fpanel bağlantıları da doğruysa pc çalışır zaten.gözünüze çarpan yanlış kablolama gibi bir durum varsa
Düzenleme: Anakart güç kablosunun da görselini yükledim, anakart kısmı tamam tek giriş var zaten ama PSU tarafında iki uç var. Biri dışarıda kalıyor, teyit amaçlı sormak istedim.
Ben de sadece birini taktım, PSU üstünde iki tane M/B soketi var, ufak olanı daha küçük anakartlar için opsiyonel koymuşlar sandım.Hangisi tam pinleri kapsıyorsa onu takacaksınız.
Gece SSD montajından sonra çalıştırmayı denedim. PSU'yu çalıştırdığımda anakartın ışığı yanmadı. Hiç elektrik gitmedi sisteme, power tuşuna bastım tabi değişen bir şey olmadı. Sonra yarın bakarım diye yattım. Sanırım bunun sebebi bir önceki mesajımda "PSU Çevresi" isminde paylaştığım görselde anakart kablosunun ikinci parçasını takmamış olmam.
Yapmamış işte son dediği onu belirtiyor. Akşama yapacak.8 pin güç bağlantısını yaptınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.