[ALINDI] Zotac AMP! Gtx 970

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, an itibari ile kartı almış bulunmaktayım. Yarın Elazığ vatan bilgisayara gidip kartı teslim alacağım, aldığım zaman resimleri paylaşacağım. Çoğunuz hani 980 alıyordun diyecektir, evet öyleydi fakat üniversite de okuyan kardeşime de laptop sözüm vardı bu yüzden ona da bir laptop alacağım. Böyle olunca da 970 almaya karar verdim. Bu kart ile ilgili görüşlerinizi almak beni mutlu edecektir. Zotac almamın sebebi ise, oturduğum ilde olan tek 970 modeli, MSI'nın modeli ise stokta yok gelecek olanlarda şimdiden satılmış, hal böyle olunca da beklemek istemedim. Kart hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum ve birde beni ne kadar idare eder çok ultra takıntım yoktur.

Edit: Başlık yanlış olmuş 970 yerine 980 yazmışım, moderatör arkadaşlar düzeltebilir mi?

Hayırlı olsun...
Bende büyük ihtimal yarın nova dan gigabayt gtx970 i alacağım. Öyle kısa sürede stoğa gelecek gibi görünmüyor. Vatan, evga ve zotac modelleri siteye koymuş onları eritmeden getirmezler herhalde. Evga veya zotac tansa gigabayt daha iyidir herhalde.

Bende elimdeki Gtx 770'i değiştireceğim kardeşim. Fakat daha 1 sene gibi uzun bir süre var önümde. O zamana kadar ne modeller çıkar bilemem ama 3.000 tl bütçe yapacağım orası kesin. Zotac'ın ısınma problemi var eski kartlarında ama Gtx 900 serisinde nasıldır bilemem. Umarım servis yüzü görmeden çok uzun yullar kullanabilirsin. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı