[ALINDI] Zotac AMP! Gtx 970

Bende elimdeki Gtx 770'i değiştireceğim kardeşim. Fakat daha 1 sene gibi uzun bir süre var önümde. O zamana kadar ne modeller çıkar bilemem ama 3.000 tl bütçe yapacağım orası kesin. Zotac'ın ısınma problemi var eski kartlarında ama Gtx 900 serisinde nasıldır bilemem. Umarım servis yüzü görmeden çok uzun yullar kullanabilirsin. Hayırlı olsun.
İnşallah ikinci el kısmında konu açarsınız :D Bende yazın ikinci el ekran kartı alacağım.

Hayır. En performanslısı AMP! Extreme Edition. Arkadaş sadece AMP! olan modelini almış.
Demek istediğim, Zotac'ın AMP serisi bu konuda en performanslı olanları. Sağlamlık konusu tartışılır bir konu. Bakalım Zotac Gtx 900 serisinde ne yapmış.

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Coil whine'sız, bol FPS'li oyunlar diliyorum. Bizim MSI'lar da gelse keşke. Böyle millet alıp duruyor kartları, kıskanıyorum ha. Niyeti bozup Gigabyte aldıracaklar bana da bu gidişle.. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı