[ALINDI] Zotac AMP! Gtx 970

Gigabyte Gtx 770 kullanıyorum ve bende de Coil whine var. :D Geçen merak ettim ve bütün fanları durdurdum. Çok ama çok hafif bir cızırtı var yük altında kartta. :D Fanları durdurup kulağımı ekran kartına yaklaştırmazsam duyamıyorum hatta. Ama araştırdım, her kartta biraz varmış. Kimisi duyuluyormuş, kimisi çok az duyuluyormuş.

@55musa16, dostum ben de tam niyeti bozmak üzereydim ki az önce bir arkadaşın iletisini gördüm. Önümüzdeki haftayı beklemeye karar verdim. Bu haftasonuna kadar gelmezse telefonla bir iki defa daha taciz edip sonrasında alacağım yanıta göre para iadesi isteyip Nova'ya yöneleceğim. İnşallah ordakiler de suyunu çekmez :)

28 Ekim (salı) günü Ankara'da vatan ile konuştum. Haftaya salıdan (4 kasım) itibaren yeni stokların gelmiş olacağını söylediler her mağazada 10 ya da 15 er tane asus ve msi modelleri olacak dediler. Ama asusların büyük bir kısmı ön sipariş ile alınmış o yüzden kalmayabilir msi'da önsipariş pek yok dediler. Önümüzdeki hafta kavuşacağız büyük ihtimalle :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı