Alınır mı? - İndomie Tavuklu noodle

Ürünleri bu seride tat, doyuruculuk, tok tutma, fiyat ve vaadini gerçekleştirmesi olarak değerlendireceğim.

indomie tavuklu noodle​

Tat: Bir süre sonra bayabiliyor fakat lezzetli. Buradan puan kırmıyorum.

Doyuruculuk: Güzel bir şekilde doyuyorsunuz. Buradan puan kırmıyorum.

Tok tutma: Maalesef 30 dakika (bazen 1 saat) sonra tekrar acıkıyorum ben. Buradan 1 puan kırıyorum.

Fiyat: Son dönemde aşırı bir artış var. Buradan 2 puan kırıyorum.

Benden 10 üzerinden 7 alıyor, alınabilir.

Normal bir insan 1 tanesiyle doyabilir ama benim gibi bir oturuşta 2 tabak iskender gömme kapasiteniz varsa kesmez. 3 tane yiyorum. Kaç TL olmuş fiyatı bu arada?

Normal bir insan 1 tanesiyle doyabilir ama benim gibi bir oturuşta 2 tabak iskender gömme kapasiteniz varsa kesmez. 3 tane yiyorum. Kaç TL olmuş fiyatı bu arada?
4 lira oldu ama bir bakkalda 7 lira olduğuna rastladım.

Ürünleri bu seride tat, doyuruculuk, tok tutma, fiyat ve vaadini gerçekleştirmesi olarak değerlendireceğim.

İNDOMİE TAVUKLU NOODLE​

Tat: Bir süre sonra bayabiliyor fakat lezzetli. Buradan puan kırmıyorum.

Doyuruculuk: Güzel bir şekilde doyuyorsunuz. Buradan puan kırmıyorum.

Tok tutma: Maalesef 30 dakika (bazen 1 saat) sonra tekrar acıkıyorum ben. Buradan 1 puan kırıyorum.

Fiyat: Son dönemde aşırı bir artış var. Buradan 2 puan kırıyorum.

Benden 10 üzerinden 7 alıyor, alınabilir.
Fiyatta cidden bir artış var bir zamanlar 2TL veya 1,75TL civarıydı şimdi 5TL'nin altında yok.

Dershaneye gittiğim zamanlar günde bir tane yiyordum. Sonra mide yanması şikayeti ile doktora gittim midem delinmiş. Bir ay acısını çektim. İki haftada bir sorun olmaz ama bence çok yemeyin. En sevdiklerim sebzeli ve koriliydi bu arada.

Benim sınırım 6 lira. 7 lira olduğu an bırakırım almayı. Çok yemiyorum zaten ama artık hiç yemem. 20 lirayı erişteye vereceğime üstüne 10 daha koyar çiğ köfte yerim.
Burada çiğköfte 15 lira mantıklı fikir aslında.

Dershaneye gittiğim zamanlar günde bir tane yiyordum. Sonra mide yanması şikayeti ile doktora gittim midem delinmiş. Bir ay acısını çektim. İki haftada bir sorun olmaz ama bence çok yemeyin. En sevdiklerim sebzeli ve koriliydi bu arada.
Zehir gibi birşey, gıda bile demmez, birde şuna 7-8 lira istiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı