GeForce NOW Alınır mı?

Boosteroid alırdım senin yerinde olsam, 2 hizmetide kullandım Boosteroid kütüphanesi çok daha iyi.

Farka bakabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi eğer 150mbps/200mbps gibi bir internete sahip isen Boosteroid alabilirsin.25ms civarlarında oynayabileceğini tahmin ediyorum.Kaç ms aldığını test edebiliyosun site üzerinden.Hem 10 kat daha iyi kütüphaneye sahip hemde fiyatı ucuz olduğunu düşünüyorum (500TL gibi bir fiyatı var)

Arkadaşın dediği gibi eğer 150mbps/200mbps gibi bir internete sahip isen Boosteroid alabilirsin. 25ms civarlarında oynayabileceğini tahmin ediyorum. Kaç ms aldığını test edebiliyosun site üzerinden. Hem 10 kat daha iyi kütüphaneye sahip hem de fiyatı ucuz olduğunu düşünüyorum (500TL gibi bir fiyatı var)

40Mbps ile ben gayet rahat oynuyordum hocam.

İnternet hızım gayet iyi. Ultimate almayı düşünüyorum. RDR 2 de hazır indirimdeyken oynamak istiyorum. Sistem bayağı kötü, sizce değer mi? Kötü yorumlarda gördüm, boşuna almayayım eğer kötüyse.
Gerçekten de internetiniz iyiyse ve Red Dead Redemption 2 oynamak istiyorsanız Boosteroid öneririm hocam şu anda Black Friday indirimi mevcut Ultra paketi 1 aylık 14.89 eurodan 9.89 euroya düşüyor Ultra Pro paketi ise 1 aylık 14.89 euro Ultra Pro'da sunucu sen seçebiliyorsun mesela Boosteroid'in sunucusu en yakın bize göre Romanya'da Ultra Pro paketi alırsan eğer ki Romanya'yı seçebilirsin ya da sana en yakın ms olarak gecikme hangi sunucuysa seni hemen o sunucuya atıyor 9.89 paketinde ise sunucu seçme hakkın yok boosterid seni hangi sunucuya layık gördüyse oraya atıyor.

Gerçekten de internetiniz iyiyse ve Red Dead Redemption 2 oynamak istiyorsanız Boosteroid öneririm hocam şu anda Black Friday indirimi mevcut Ultra paketi 1 aylık 14.89 eurodan 9.89 euroya düşüyor Ultra Pro paketi ise 1 aylık 14.89 euro Ultra Pro'da sunucu sen seçebiliyorsun mesela Boosteroid'in sunucusu en yakın bize göre Romanya'da Ultra Pro paketi alırsan eğer ki Romanya'yı seçebilirsin ya da sana en yakın ms olarak gecikme hangi sunucuysa seni hemen o sunucuya atıyor 9.89 paketinde ise sunucu seçme hakkın yok boosterid seni hangi sunucuya layık gördüyse oraya atıyor.

RDR2 bossteroid de mevcut mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı