26 temmuzda hepsiburada üzerinden PRO-SMT adlı satıcıdan Electrolube SRI400H durulayıcı sprey aldım. Bugün PRO-SMT tarafından aradım.
Ötvli satış olduğu için beyanname vermelerinin gerektigini, bu sebeple TC Kimlik Numaramı paylaşmamı rica etti.
Paylaşmak istemedim. Hepsiburada'dan almalarını istedim.
Aradan yaklaşık 5 dk geçtikten sonra özel bir numara whatsapp mesajıyla yaptığım alışverişin faturası ve hepsiburada bilgi ekranını paylaştı. Ardından telefonla arayarak benzer şekilde tc kimlik numaramı istedi. Whatsapp paylaşımlarını satıcı firma olduğu teyit etmek için paylaştığını belirtip aynı sebeple tekrar tc kimlik numaramı istedi.
Hepsiburada'ya danışmak istediğimi söyleyip kapattım.
Hepsiburada ile yaptığım görüşme netti. Müşteri temsilcisi itibar etmememi rica etti.
Merak ettiğim bu şekilde geri aranan var mı?
Bilgi paylaşmadığım için herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
Ötvli satış olduğu için beyanname vermelerinin gerektigini, bu sebeple TC Kimlik Numaramı paylaşmamı rica etti.
Paylaşmak istemedim. Hepsiburada'dan almalarını istedim.
Aradan yaklaşık 5 dk geçtikten sonra özel bir numara whatsapp mesajıyla yaptığım alışverişin faturası ve hepsiburada bilgi ekranını paylaştı. Ardından telefonla arayarak benzer şekilde tc kimlik numaramı istedi. Whatsapp paylaşımlarını satıcı firma olduğu teyit etmek için paylaştığını belirtip aynı sebeple tekrar tc kimlik numaramı istedi.
Hepsiburada'ya danışmak istediğimi söyleyip kapattım.
Hepsiburada ile yaptığım görüşme netti. Müşteri temsilcisi itibar etmememi rica etti.
Merak ettiğim bu şekilde geri aranan var mı?
Bilgi paylaşmadığım için herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
Son düzenleme: