Diyelim alışveriş yaptığımız bir site hacklendi / veri sızıntısı oldu. Bu durumda ne gibi bilgilerimize erişebilirler? En önemlisi alışverişte kullandığımız kartın bilgilerine erişebilirler mi? Kartı siteye kaydetmemiş olsak bile erişebilirler mi?
Kartımı kaydetmedim kartımın numarasına ve diğer bilgilerine erişebilir mi?Kayıtlı bilgilerinize ulaşabilirler. Satın alma geçmiş detaylarına da ulaşabilirler. Alışveriş yaparken en iyisi sanal kart kullanmak. Kafanız rahat olur.
Ben sorun olacağını sanmıyorum. Ama içiniz rahat etmeyecekse bankadan yeni kart isteyin. 1 haftaya geliyor zaten.Kartımı kaydetmedim kartımın numarasına ve diğer bilgilerine erişebilir mi?
Sadece birkaç kez kullandım trendyol gibi yerlerde. Bir şey olmaz değil mi?Onun haricinde sanal kart kullan fiziksel kartı internette kullanmak nedir?
Olmaz olmaz merak etme.Sadece birkaç kez kullandım trendyol gibi yerlerde. Bir şey olmaz değil mi?
Database sızdırılırsa kullanıcı bilgilenirin v.s sızdırılır mail, kullanıcı adı gibi. Kart bilgilerini kaydetme siteler tutmaz zaten aracı firmalarla ödeme alırlar güvenli siteler. Onun haricinde sanal kart kullan fiziksel kartı internette kullanmak nedir?
Bu arada kredi kartı değil banka kartı kullanıyorum.Ben sorun olacağını sanmıyorum. Ama içiniz rahat etmeyecekse bankadan yeni kart isteyin. 1 haftaya geliyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.