Alkol İçerek Koronavirus’ten korunabilir miyiz?

Alkol Korona'yı öldürdüğü için alkol içersek Korona'dan korunmuş olur muyuz?

Hocam siz bayağı hastasınız. Size dediklerimi yapın: Günde en az 1 kere alkol banyosu(alkol oranı en az %50), sabah kalktığınızda suratınızı kolonya ile yıkayın(önce sabunlayın), öğlen yemekten sonra ise %90 alkol oranlı saf alkol içiniz. Akşam birisi seni evinde ziyaret edecek, senden canını isteyecek, kafan da güzel verdim gitti diceyeksin rahatlayacaksın(!)🤣🤣.
 
Alkol Korona'yı öldürdüğü için alkol içersek Korona'dan korunmuş olur muyuz?

Banyo yapmadan öce alkol+kolanya+votka karışımı'nı üzerinize sürmelisiniz. Ardından 5 dakika bekledikten sonra banyonuzu yapınız. Banyodan sonra bira+votka karıştırıp içiniz. Maske takmanıza gerek kalmayacaktır. Ölümsüz olacaksınız.(!)
 
Çok troll dönmüş ama etkiliyor cidden. Tabi bu bira ile değil, alkol oranı daha yüksek olanlar ile oluyor. Boğazını temiz tutar. Alkol ağız, boğaz sağlığında da kullanılır. Çoktan kaptıysan geçirmez tabikii 😀 (bilimsel)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı