Alkol zehirlenmesi mi yaşadım?

• Konuyu başlatan minami
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.602

minami

Femtopat
Pazartesi sabahı, meyve suyu ile karıştırdığım 25CL vodkayı 20 dakika gibi bir sürede içtim ve daha sonrasında sanırım kısa bir süreliğine de olsa kusarken bayılmışım ve bu kusma durumu salı gününe kadar sürdü. Bugün düne göre daha iyi hissetsem de böbrek ve karacigerlerim için endişeleniyorum ( 48 kiloyum ve aknetrent kullanıyorum.). Hastaneye gitmeli miyim yoksa kafamda mı kuruyorum emin değilim.

Son düzenleme:
Metil alkol zehirlenmesi sandığınız gibi bir şey değildir. Kokusu bile kör eder. Gerçekten zehirlenmiş olsaydınız şu an çoktan ölmüştünüz ya da en iyi ihtimalle komaya girmiştiniz.

Bünyeniz o kadar alkolü kaldırmamış. 48 kiloyum diyorsunuz. Sabah sabah ne diye içtiniz o kadar alkolü zaten?

Kötü hissediyorsanız hastaneye gidin.

Pazartesi sabahı, meyve suyu ile karıştırdığım 250CL vodkayı 20 dakika gibi bir sürede içtim ve daha sonrasında sanırım kısa bir süreliğine de olsa kusarken bayılmışım ve bu kusma durumu salı gününe kadar sürdü. Bugün düne göre daha iyi hissetsem de böbrek ve karacigerlerim için endişeleniyorum ( 48 kiloyum ve aknetrent kullanıyorum.). Hastaneye gitmeli miyim yoksa kafamda mı kuruyorum emin değilim.

Hocam 48 kilo ne slenderman misin? O bünye alkol değil meyve suyunu bile kaldırmaz.

Pazartesi sabahı, meyve suyu ile karıştırdığım 250CL votkayı 20 dakika gibi bir sürede içtim.
2,5 litre votkayı 20 dakikada içtiğinize emin misiniz?

Kolunuz kaşınınca kolunuzu kesmeniz Aknetrent kullanırken alkol almanızdan daha mantıklıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı