Hocam sabah sabah alkol alınır mı? Hiç?
110 kilo 1.95 Ruslar icer sabahlari vodka, hatta o manyaklar sifir abarti sabah kahvaltisinda basliyor icmeye.
Onerim su sekilde, aksam oluyor tavuk but aliyorsunuz domates ve patates ile firina atiyorsunuz afiyet ile yiyorsunuz. Sonrasinda biraz zaman gecirip absolut Vodka'yi alıyorsunuz tezgaha koyuyorsunuz, buzlari cikariyorsunuz ve benim tercihim olan visne suyunu cikariyorsunuz tezgaha koyuyorsunuz.
Bardagi aldiniz, ilk olarak buzu atip, ustune absolute vodkayı katiyorsunuz, sonrasinda visneyi katiyorsunuz. Yaninda meyve, cips, cerez her şey gider ve mezeye ihtiyac duymaz. Afiyet ile bu sekilde icin. Marka vodkada pek fark etmiyor fakat ben absolute severim, Smirnoff da guzel.
İcimi rahattir fakat adami bir anda carpar kalkinca yerine oturturur.
Bu sekilde ne zehirlenme ne kusma yasarsiniz. Benim felsefemde ilk olarak mideyi saglam bir yiyecekle doldurma yatar raki vodka gibi iceceklerde fakat bira AC karnina fistik ile iyi gider. Ben yine de yemek sonrasi icerim gerci. Tabii rakı balık yapilir o ayri demek istedigim aç karnina oturup tokken ictigim kadar icmem açıkçası, biraz yer oyle icmeye baslarim daha guzel oluyor bence.