Alkoller nerede denenir?

Herhangi bir barda viski vodka vb. alkolleri deneyebilirsin ve birçok seçeneğin olur fakat şarap, rakı gibi alkoller için genellikle meyhane tercih etmelisin.

Hocam hiç gitmedigim icin bilmiyorum bar'a gidince nasıl istiyoruz viski votkayı.
Gittiğin yere göre değişecek bir durum, bazı barlar self-servis çalışırken bazıları sipariş usulü çalışır eğer nasıl bir mekan olduğunu kestiremiyorsan en iyisi hemen alkollerin bulunduğu kısımda bar taburesine oturup barmenden istemek :)

Eve gideceksin kardeşim alkolü ilk içişinde tek içmen zor. Bi' arkadaşını alacaksın yanına beraber deneyeceksiniz. Yoksa ağır alkole tek başına başlayıp alışamazsın.

Hocam hiç gitmedigim icin bilmiyorum bar'a gidince nasıl istiyoruz viski votkayı.
Barlar pahalı oluyor ama genelde. Bence illaha Vodka falan deneyecekseniz süpermarketten bütçeye kıyıp bir seferlik alıp deneyin. Eğer denemek için alacaksanız 35'lik alırsınız en azından beğenirseniz tek geceyi kurtarır fiyatı da fena değil. Ama böyle içkilerde hep en büyüğünü almak daha karlı oluyor beğenmesem de içerim para da var diyorsanız 100'lük ya da 70'lik alınabilir. Ben genelde hep Vodka alıyorum en iyisi o bence vişne suyuyla içecek gibi içiliyor.

Eve gideceksin kardeşim alkolü ilk içişinde tek içmen zor. Bi' arkadaşını alacaksın yanına beraber deneyeceksiniz. Yoksa ağır alkole tek başına başlayıp alışamazsın.
Tek içerek de alışır da barda olmaz tabii. Eve içki alıp içmek daha kolay bana kalırsa dikkat dağıtacak unsur çok istediğin gibi müzik açar yiyecek koyarsın. Özgür ortam oluşunca daha keyifli olur.

Bara gidiyorsun, menü istiyorsun, sipariş veriyorsun. Birayı da 1 adet içmediğini ve yüksek alkollüleri de çok sık tüketmeyeceğini varsayarak 35 cl'lik bir Wyborowa vodkanın (400 TL civarındaydı) bütçeni yoracağını da sanmıyorum. Daha premium markalar da var şarabında da, votkasında da fakat ben daha f/p takılırım diyorsan 5 bira parasına şarap, bi ufak vodka, biraz daha katıp hiçte fena olmayan viskiler alabilirsin.

Merhaba, uzun zamandir bira ve volim ikilisinde donuyordum ama artik daha farkli alkolleri denemek istiyorum. Viski, şarap, votka gibi ama şişe ile almak bütçeyi yorar. Bu alkolleri nerede denerim?
Şarab’ı bilemem ama Votka ve Viski’nin 5-10 cl’lik küçük şişeleri büyük ya da yeni nesil tekellerde var. Yanlış hatırlamıyorsam Absolut’un 5 cl olan şişesi 70 tl civarındaydı.

Merhaba, uzun zamandir bira ve volim ikilisinde donuyordum ama artik daha farkli alkolleri denemek istiyorum. Viski, şarap, votka gibi ama şişe ile almak bütçeyi yorar. Bu alkolleri nerede denerim?

Hocam atlayın uçağa İzmir'e şirinceye gidin istemediğiniz kadar şarap denersiniz.

Matematik köyü için gitmiştim sadece 1 saat şirinceye inelim dedik en az 50 defa şarap denemek için çağırıyorlar bayağı bir deneme fırsatınız olur.

Yani sağdan soldan herkes denettirmek için çağırıyor bir gidin derim.

Bir de matematik köyünü de görmüş olursunuz bayağı güzel bir yer.

Son düzenleme:
Şarab’ı bilemem ama Votka ve Viski’nin 5-10 cl’lik küçük şişeleri büyük ya da yeni nesil tekellerde var. Yanlış hatırlamıyorsam Absolut’un 5 cl olan şişesi 70 tl civarındaydı.

Onlar sana bana satılmıyor, ancak otellere vs. satılıyor. Koleksiyon amaçlı toplanıyor genellikle onlar, içmek için değil. Bir şekilde alma imkanı olsa bile 70 TL'ye alamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı