All In One vs masaüstü

berkbb

Decapat
Katılım
16 Aralık 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, herkese merhaba. Dizüstülerin soğutma sorunları ve belirli performans düşüşlerinden dolayı güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var. GTA serisi dışinda pek oyun oynayacağımı sanmıyorum. Ama çoklu işlem yaparken gerçek anlamda fan sesini az duyacağim ya da cihazımi daha az yorup yıpratacak bir ürün kullanmak istiyorum. Aynı zamanda her türlü büyük ekrana daha fazla ihtiyaç duyuyorum ve desktopların da All in One'larında ekranları guzel duruyor. All in One çok modern duruyor ve geçiş sürecinde bir hayatım olduğundan şehir değiştirirken beni daha az yoracağı aşikar. Ancak soru işaretlerim şunlar; aşağıda linkini eklediğim all in oneda i7 1165G7 var bu bir dizüstünden daha güçlü şekilde mi olur? Hissedilir bir performans farkı olur mu? Alanın geniş olmasının avantajı gibi. Zira olmazsa desktop almak zorunda kalacağım. Aynı zamanda bir soru daha ekleyeyim.:) All in One'a PS4 bağlayabilir miyim? Monitör olarak kullanılır mı yani? Herkese şimdiden teşekkürler:)

 
Dizüstülerin soğutma sorunları ve belirli performans düşüşlerinden dolayı güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var.
Başlığı görüp konuya gelmiş ve bunu gören birisi olarak elinde tek seçenek var. All in One monitör arkası laptoptan çok da farklı bir şey değil.

İlk olarak işlemci 1. nesil, o bile yeterli masaüstü olması yeter.
11 demek istediniz herhalde. ilk sayı kısmının 4 basamaklı olması sizi şaşırtmasın harfli kısım da var. Zaten 1. nesil işlemciler 3 basamaklı olur, 4 değil.
 
i7 1165G7 var, bu bir dizüstünden daha güçlü şekilde mi olur?
O da mobil işlemci. Laptoplarda da mobil işlemci oluyor. Model karşılaştırması yapmak en mantıklısı, bu şekilde bir şey demek pek doğru değil.

Geniş ekran istiyorsanız geniş monitör alırsınız.

All in One'a PS4 bağlayabilir miyim? Monitör olarak kullanılır mı yani?
Acer sitesinde HDMI çıkışı var demiş. Girişten bahsetmemiş. Görüntü girişi olan All in One cihazlar mevcut.
 
AiO'ların soğutmaları çok iyi değil. FPS ve ayar kısarak oyun oynayabilirsiniz 3200G veya 3400G'li AiO'lar ile.

Ayrıca i7 1165G7, i3 10100'e yakın gibi, 4/8 bir işlemci. Monitör olarak kullanabilmek için de "HDMI in" gerekir.

Yani laptopta yaşayacağınızı düşündüğünüz sorunların benzerini yaşama ihtimaliniz yüksek.
 
Son düzenleme:
Herkese çok teşekkürler. En merak ettiğim konu laptopdan all in one a geçmenin hissettireceği fark olur mu diyeydi buna iyi bir cevap aldım. Masaüstune tam geçiş olmadı mi rahat yok demek ki:D
 
Herkese çok teşekkürler. En merak ettiğim konu laptopdan all in one a geçmenin hissettireceği fark olur mu diyeydi buna iyi bir cevap aldım. Masaüstune tam geçiş olmadı mi rahat yok demek ki:D
Oyun birinci öncelikse masaüstü, değilse 3200G veya 3400G'li MSI AiO'lar uygundur. Mesela:


 

Yeni konular

Geri
Yukarı