"Alleher" güvenilir mi?

Arkadaşın da söylediği gibi ürünün birer bir yapılan replikaları var, ayırt etmek mümkün değil. O yüzden Apple üzerinden sorgulama yapılması lazım netleştirmek için.

Mv7N2TU-A olarak gelirse çakma değildir ürün ben de sipariş verdim ve sorduğumda adınıza faturalı ve Apple garantili olarak gelecek demişti canlı destek bakalım gelecek mi

Son düzenleme:
Kardeşim sorun o değil gelir gelmesine ama piyasada çok çakma var replika İstanbul ürünü yani adam sana kulaklık gönderir kutusu hediyeyi aynı ama şu an bile fiyatı aynı yani ticarette kimse bu kıyağı babasına yapmaz bu sitede bir bokluk var

Ben dün aldım ve canlı sordum ekran aldım ürün orijinal Apple cihazı adınıza fatura kesilecek denildi

Canlı destekten ben de sordum ve orijinal olduğunu söylediler ancak yine de güvenemiyorum. Alan arkadaşlar ürünün orijinal olduğunu kanıtlayan bir foto atsalar da biz de alsak :)

Alan ve eline ulaşan arkadaşlar lütfen bir orijinalliğini ve garantisini sorgulatabilir misiniz ona göre sipariş vereceğim o kadar arada kaldım ki yazdıklarınızı okuyunca.

Gelirse paylaşırız 😅

MV7N2TU-A olarak gelirse çakma değildir ürün ben de sipariş verdim ve sorduğumda adınıza faturalı ve Apple garantili olarak gelecek demişti canlı destek bakalım gelecek mi?

Ben de sorunsuz kullanıyorum orijinal ürün geldi. Arkadaşlar size ulaştığında siz de yorum atar mısınız merak ettim.

Ben de ürüne yorum yazmıştım.

Ben bugün AirPods sipariş ettim ama fiyat diğer sitelere kıyasla 400-500 TL daha uygundu emin olamadım. Elime ulaştığında bilgilendiririm sizi de.

Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orijinal ürün geldi, şu anlık bir problem yaşamadım.

Apple zammından sonra sipariş verdim bende. Umarım sorunsuz orijinal ulaşır.

Kardeşim bende az önce sipariş verdim umarım dolandırılmayız 😂

Bende sipariş verdim kapıda ödeme ile AirPods Pro 2850 lira bakalım inşallah orijinal çıkar keza Apple zammından sonra 5400e çıktı😄

Ürün elinize ulaştığında kutunun üzerindeki seri numarasını Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek buradan sorgularsanız orijinalliğini kontrol edebilirsiniz sonucu yazarsanız çok iyi olur.

Ürün elinize ulaştığında kutunun üzerindeki seri numarasını Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek buradan sorgularsanız orijinalliğini kontrol edebilirsiniz sonucu yazarsanız çok iyi olur.

Seri numarası kopyalanmış bir ürün Apple sıtesınde orijinal olarak cıkacaktır ta ki üründe sorun cıkıp yetkılı servis kontrol edip sahte olduğunu söyleyene kadar bu konuda çok dikkat etmenizi öneririm. Orijinal diye sevinirsiniz Apple raporu sahte derse üzülürsünüz.
Apple da bu konuda uyarıyor orjinal üründen alınan seri numarası sitede orjinallik olarak çıkmakta garanti süresine kadar fakat üründe sorun çıkıp servise gittiğinde anlaşılabiliyor orjinal olmayıp sahte seri numarası kullanıldığı bildiğiniz yerlerden alın. Güvenli satıcılar hepsiburada / amazon / vatan / media market vb.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı