Almam gereken hızın altında değer almak

Bakisanlan

Kilopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
354
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom kullanıcısıyım. Paketime göre çıkabileceğim maksimum hız 16Mbps TürkNet'ten konumumun alabileceği maksimum hıza baktığımda 12Mbps gösteriyor ama benim şu anki gördüğüm hız 3.5MBps. Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı oluşturdum ve aynı gün içinde binaya birini yolladılar teknik destek için. Binaya gelen adam beni arayıp, binaya gelen hatta sorun yok ama sizin daireye çıkan değerler olması gerekenden düşük dedi. Bende adama güvenip güvenmeme konusunda kararsız kaldım. Kendi imkanlarımla gerçekten de sorunun bizim daireye gelen hatta olduğunu anlayabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone' dayken aynı problem ile karşılaşmıştım gelip kontrol ettiler sorun çözüldü ancak birkaç gün sonra yine aynısı oldu ardından internet sağlayıcısını Netspeed ile değiştirdim sorun kalmadı. Ne kadar saçma gelsede firmalar bilerek yapıyor olabilirler. Çözüme geleceksek dairenize dıştan gelen kabloyu bir kontrol edin eğer çok eskimemişse ve genelde elektrik bandıyla kapalı olan kısmındaki bağlantılarda sorun yoksa %100 firma ile alakalıdır benim şahsi görüşüm budur.
 
12 Mbite sabitlemislerdir hattını. Hat değerlerin kötü olduğunda yaparlar bunu kopma olmaması için. Mesela bende kendim talep ettim bunu kopma yaşamak için. Hat değerlerini gönder bakalım bi.
 
Modem arayüzüne girdikten sonra nereye bakacağım?
xdsl istatikleri adsl yönetim falan bunlardan birindedir modeme göre değişiyor.
images.jpeg-1.jpg
bunun gibi bir yer olacak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı