Alman Demiryolu Şirketleri Halen Windows 3.1 Kullanıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ryolu-halen-windows-3-1-kullaniyor-kapak-1497x1080.jpg

Alman demiryolu şirketi Windows 3.1 deneyimine sahip çalışan arıyor lakin 30 yıllık eski işletim sistemini bilen kişiler çoktan emekli olduğundan bu hayli zor olacak. İş Başvurusunda MS-DOS ve Windows 3.11 Deneyimi Bekleniyor Bir Alman demiryolu şirketi, Windows 3.11 uzmanı için açık pozisyon olduğunu duyurdu. Bu iş için 30 yıllık işletim sistemi içerisinde yerel ağ üzerinden […]

Devamı: Alman Demiryolu Şirketleri Halen Windows 3.1 Kullanıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sanırım kurulu düzeni bozmak istemiyorlar. Örneğin yeni bir sisteme geçişte pek çok bug ortaya çıkabilir, hatalar oluşabilir veya farklı olaylar ile karşılaşılabilir. Bunları düzeltmek gerekir. Şirket, büyük ihtimalle bu gibi şeylerle uğraşmamak için yıllardır aynı sistem üzerinde hareket ediyor.

Almanca bilsem başvuru yapardım :D

Eski bilgisayar ustaları, disketlerinizi tozdan arındırın ve solucan deliğinden geçin, çünkü Alman demiryolu sizi arıyor! Windows 3.11'e geri dönüş yapacak birini arıyorlar, yani eğer 'başlat' menüsünü arıyorsanız, yanlış yerdesiniz! Şimdi, fare topunu temizlemenin ve Ctrl+Alt+Del'in kutsal üçlüsünü ezberlemenin tam zamanı. Hadi bakalım, zaman makinenizi çalıştırın ve 90'lara geri döndüren bu ilana başvurun!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı