Alman Tornado’larını görevde tutmanın bedeli 9 milyar avro

İngiltere kullanmayı çoktan bıraktı. Hatta eğitim için bile kullanmıyorlardı en son. Almanya biraz daha geriden geliyor.

Boeing F/A-18E/F geçerlerse saldırı olarak iş yapar. FA-18'lerin geliştirilmiş versiyonu.

Avrupa'nın Eurofighter sevdasını anlayamıyorum. Yahu bizim elimizdeki F-16'lardan bile teknolojik olarak geride. Upgrade açısından da F-16 daha elverişli. F-35'i bırakıp bunu alalım diyenler bile çıktı. Anlamayanlar zirvede bıraksın diyorum.

Hocam cümlenizde anlatım bozukluğu var, bir şey anlayamadım ben :) Burada Eurofighter'ı mı övdünüz yoksa F 16'yı mı?
İngiltere kullanmayı çoktan bıraktı. Hatta eğitim için bile kullanmıyorlardı en son. Almanya biraz daha geriden geliyor.

Boeing F/A-18E/F geçerlerse saldırı olarak iş yapar. FA-18'lerin geliştirilmiş versiyonu.

Avrupa'nın Eurofighter sevdasını anlayamıyorum. Yahu bizim elimizdeki F-16'lardan bile teknolojik olarak geride. Upgrade açısından da F-16 daha elverişli. F-35'i bırakıp bunu alalım diyenler bile çıktı. Anlamayanlar zirvede bıraksın diyorum.

Eurofighter sevdasını anlamıyorum deyip, F-16'nın hem teknolojik hem de saf güç olarak daha iyi olduğunu söyledim. Anlatım bozukluğu yok. Sakince tekrar oku.
Hocam sakince okudum, şimdi değiştirdiniz. Cümlenizin;
Upgrade açısından da F-16 daha elverişli.
Bu bölümünde anlatım bozukluğu vardı.
Gelelim konuya, haklısınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı