Almanya hayatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cok ilgili tazı olmuş teşekkürler. Bilginizi not alacağım daha bir cok bilgiyi benimle paylaşırsanız cok sevinirim

Wat diyecektim aklım karıştı kusura bakmayın peki kaç paraya patlar bu gitmek, vize ve bilet vb.

Klasik, düşük puanlı bir üniversiteden mezun olup Türkiye'de iş bulamayacak olmasına rağmen Almanya'ya gidip aylık 10k Euro maaş alacaklarını düşünüyorlar.
Kesinlikle, zaten bırak yurtdışını bunlardan birinden mezun olsa bu bile yetecek TR ortalaması üstünde bir hayat ülke çıkışını yapmadan.

Klasik, düşük puanlı bir üniversiteden mezun olup Türkiye'de iş bulamayacak olmasına rağmen Almanya'ya gidip aylık 10k euro maaş alacaklarını düşünüyorlar.

Dostum kimin hayallerini ne ilgilendirir en azından senin gibi 7/24 PC başında vakit geçirmiyoruz gelmiş boş konuşuyorsun burada konuya bir katkın yoksa git yoksa raporlayacağım. Üniversite bitince paran varsa yerleşirsin fakat meslek konusu bilinmez.

Hakklısınız o yonde dikkat etmek lazım Almanya hafta sonu cok sesiz olurmuş herkes bisiklet veya elektrikli motosiklet binermiş araba kullanmazlarmış. Ben de hafta sonları dağlara gideceğim gol taraflarına orada bisikletimle güzel vloglar çekeceğim inşallah ve araba ile de başka ülkeleride gezecegim. Hayalim bu fakat yapmam için sıkı calışmam lazım umarım başarabilirim zaten iş bulmak zor değil bilgi ve dil onemli sonrası kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Watt diyecektim aklım karıştı kusura bakmayın peki kaç paraya patlar bu gitmek, vize ve bilet vb.
Baktığım sitelere göre değişiyor. Fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok. WAT'ı fazla araştırmadım. YouTube üzerinden WAT yapan kişilerin tecrübelerini dinlerseniz daha iyi olur.

Klasik, düşük puanlı bir üniversiteden mezun olup Türkiye'de iş bulamayacak olmasına rağmen Almanya'ya gidip aylık 10k euro maaş alacaklarını düşünüyorlar.

Şuandan itibaren başlarsam bence geleceğim kotu gecmez gibi.

7/24 PC başında olduğumu kim söyledi? Raporlamak istiyorsan raporla. Çok yüksek hayaller kuruyorsunuz fakat Türkiye'de yaşadığınızı unutuyorsunuz. 1 sene bile geçmeden gümleyeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…