Almanya hayatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok boş şeyler yazıyorsun. Sadece hiçbir başarısı olmayan ezikler insanları yaşına göre yargılar. Yaşım 17 bu arada.

Beyin yaşın olarak kast ettim.
Yanlış bilgi vermeyeyim, Watt yapan kişilerden dinlemeniz ve gideceğiniz zamana göre olan kur seviyesine göre yorumlamanız daha uygun olacaktır.

2 yıl sonra gideceğim yardımınız için teşekkürler.

Emre diye genç bir arkadaşım vardı sizin gibi. Çocuk İTÜ inşaat mühendisliğine gitti, 3-4 yıl TR içinde tecrübelendi ve Rusya'da 300.000 konutlu rezidansın bir bloğundan sorumlu. Dil vs. çok önemli zaten ve kendini geliştirmen. Pat diye hemen gitmek hayalini çıkartmalısınız, her şeyin vakti zamanı var. Şu an da soruyorum napıyorsun diye ; abi hurilerin arasına kaldım diyor Çocuk şu an Rusya' da yemek ve kirası hariç 3000 üstü alıyor ama kendini çok geliştirdi. Onun düzeyindekiler ya da daha üst üniversite mezunları 2500 alıyorken maks, o kira yemek hariç alıyor 3000 üstü. Moskova'da da hayat çok pahalı belirteyim. Her şeyin vakti var, öncelikle bir liseni kazan kardeşim.

Teşekkürler. Zaten zengin olsam her fakire her insana yardım ederim insanlar değil hayvanlarada yaparım her canlıya yardımım olur. Tek istediğim iyi bir iş güzel bir hayat olması umarım kavuşurum hayalerime Türkiye'deki hayalim kalmadı geleceğim güzel gozukmedi ama Almanya'da 1 umut var bu umudumu kaybetmeyim kazanacağım gibisinden calışmaz Almanya'da işim iyi olursa vlog videoları da çekeceğim zaten ve Almanya'daki ve Türkiye'deki zorlugları da anlatacağım yorumlarınız beni benden aldı her cümlenin 1 tanesi bile değerliydi teşekkürler. Tekrar yardımlarınız için sizin hedefiniz ne peki? Bir de olamasın edemesin gibisinden yorumlar geliyor hatta direk yüzüme diyorlar. Sırf bunların dediklerine bakarak daha cok calışcam aslında bunlar beni daha cok calışmama sebep oluyorlar. Bir yandan kotu bir yandan iyi maalesef ki umarım onum acık olur.

Benimde merak ettiğim ve büyük ihtimalle uygulayacağım konu. Bu arada araştırmalara göre tavsiyem; bütçeniz az ise kesinlikle küçük şehirleri tercih edin ve bu şehirler büyük şehirlere yakın olsun.

İşletme enformatiği bölümünü inceleyebilirsiniz almanlar hemen kapıyor.

Yorumunuz cok değerli benim için teşekkürler. Tekrar
İnternet firiması olarak telekom.de düşündüm ve de mnet 2 firimada güzel internet hizmeti sunuyor. Yaşayacağım şehirde altyapıları fiber miş hoşuma gitti açıkçası 175 download 50 upload destekliymiş
Irkcılık meselesi bana yapılsa sinirlenmem veya bir şey demem hehe der geçerim bir akılı insan zaten mehrametli bir insan bunu yapmaz iyimser olur
Almanya evet cok başarılı ornek Almanya eşyalarını cok iyi korur ornek sigorta şart
Arabanda sigorta şart zaten ve sigortan olunca araban ne kadar olurısa olsun yansa patlasa hasar gelse %100 tamamını size teslim ediyor. Zaten elekririk kensiniti olan bir ülke değil
Oranın havası biraz bulutlu yağmurlu bende zaten ılık hava seven birisiyim o yandanda bir sıkıntım bulunmuyor. Ne yazıki
Almanya'da munih de sanırım zengin bir mahalle ve en cok BMW varmış polis aracları BMW taxiler Mercedes miş yeni seri tarzında
Orada hayat cok iyi fakat tek sorun dil ve iş dili halletsem bile işimide bulmam lazım bir de ülkeleri gezerken bazı yerlere girmek için eş şartmış evlenmek oda benim için sorun yaratmaz Allah için verirse evlencem zaten çocuklarımında hayali yurt dışı olur. Onlar sıkıntı cekmeden ben onların hayalini gercekleştirmek isterim.

Liseyi kazancam üniversiteyi kazancam Almanya dili oğrencem ingilizcem iyi ama daha cok cabalıycam Türkçem zaten iyi bunları yaparsam tek bir şey kalıyor para ve iş bunları da yaparsam daha ne olsun erken yaştan bir yerlere gelmek için cabalayan insana Allah yardımcı olur. Tabi benim düşüncem.

Teşekkürler. Zaten Almanya'da kucuk bir yerde yaşamak istiyorum iş yerime yakın olacak 3 sene filen extra bir şey almak istemiyorum klasik.
Sigorta.
İhtiyac
Faturalar.
Sadece bunlara vereceğim para 3 sene boyunca para biriktireceğim biraz daha gelişmiş bir şehre gideceğim tabii ki ev fiyatına bağlı kendime ait bir ev alacağım ve 23 yaşıma kadar Full para biriktireceğim ek işte yapacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…