Almanya'da gurbetçi Türkler, Türkiye'deki mal varlığı için vergi ödeyecekler

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.947
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Almanya'da yaşayan Türkler Türkiye'deki mal varlıkları için vergi ödeyecekmiş, yerinde bir karar. Şu anlık iddia sanırım, gerçek olabilir. Bu konu sosyal medyada tartışmaya sebep olmuş. Vergiyi Alman hükümetine ödeyeceklermiş.


 
Son düzenleme:
Evimin yanındaki 30 yıllık boş arsa Almancınınmış, köpekler çöp getiriyor, pis ortam yaratıyor diye haber gönderdik ses seda çıkmamıştı. Duvar çekmedi ve ihtiyaç yok diye satmamıştı. Şimdi geçen hafta satmış neden satmış şimdi anladım. Bunlar nasıl güruh nasıl Türk olabilirler aklım almıyor birde gitmiş yabancıya satmış şimdi bizim yıllanmış sokağımıza müteahhit girip ortalığı mahvedecek.
 
Iyi olmus oralarda yasayip malum partiye oy atarak Turkiye cennet cennet, kurulu duzenimiz olmasa geliriz demeyi biliyorlardi.
Orada b*k temizleyip, ırkçılık görüp bir kaç bin euro kazanıyorlar sonra araç kiralayıp buraya geliyorlar 2000 euro ediyor 32bin TL burada bir haltmış gibi geziyorlar. İşin acınası tarafı ölmüş durumdayız. Çifte vatandaşlık vatana ihanettir.
 
@Percival hocam çifte vatandaş olabilir ama ülkenin hali böyleyken gelip ülke çok iyi durumda demeleri ihanettir bence. Ülkemizde yaşamayanların oy atması engellenebilir, zor bir şey değil bu ancak neden engellenmediğini de hepimiz biliyoruz.
 
Gurbetçilerin vatan sevdasıyla yanıp tutuştuğunu göz önünde bulundurduğumuzda, kendileri de muhtemelen sevinmişlerdir diye tahmin ediyorum. Sonuçta vatanları için ellerinden geleni yapmaya hazırlar değil mi?
 
Orada b*k temizleyip, ırkçılık görüp birkaç bin euro kazanıyorlar sonra araç kiralayıp buraya geliyorlar 2000 euro ediyor 32bin TL burada bir haltmış gibi geziyorlar. İşin acınası tarafı ölmüş durumdayız. Çifte vatandaşlık vatana ihanettir.

Çifte vatandaşlık kabul edilebilir vergisini ödedikten sonra bence, ama bu ülkeyle ilişiği kalmamış bir adamın buradaki yönetim için oy vermesi çok saçma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı