Almanya'da gurbetçi Türkler, Türkiye'deki mal varlığı için vergi ödeyecekler

Orada b*k temizleyip, ırkçılık görüp birkaç bin euro kazanıyorlar sonra araç kiralayıp buraya geliyorlar 2000 euro ediyor 32bin TL burada bir haltmış gibi geziyorlar. İşin acınası tarafı ölmüş durumdayız. Çifte vatandaşlık vatana ihanettir.

Çifte vatandaşlık vatana ihanet ne alaka?
Vatana ihanet ettik iyi mi:)
 
Orada b*k temizleyip, ırkçılık görüp bir kaç bin euro kazanıyorlar sonra araç kiralayıp buraya geliyorlar 2000 euro ediyor 32bin TL burada bir haltmış gibi geziyorlar. İşin acınası tarafı ölmüş durumdayız. Çifte vatandaşlık vatana ihanettir.

Valla ben bok temizlemeye raziyim. 1 yil temizlerim 2 yil temizlerim bir sure sonra yolumu bulurum illaki. En azindan buradaki gibi mental acidan delirme noktasina gelmem. onumu gorebilirim ve hayatimi ona gore planlayabilirim. Bence esas ihaneti yapan Euro'nun yukselmesine sevinip Turkiye, Almanya'dan daha iyi diyerek milleti sinir eden ve malum partiye oy atan gurbetcilerdir.
 
Pis Almanlar. Her şeye vergi koyarlar. Bizim ülkemizdeki mülkün vergisi bizim ülkemizde kalmalı. Çünkü biz Almanya'da mülkü olan gurbetçilerden burada vergi almıyoruz.
 
Birisi kıskandı bu durumu.

1652985111540.png
 

Geri
Yukarı