Almanya'da korsan siteden (Online) film izlemek

Brs01

Decapat
Katılım
24 Mayıs 2021
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 senedir Almanya'da yaşıyorum ve şu ana kadar internetten birkaç defa Online olarak, indirmeden film izledim ve ceza yemedim. Sonradan bunun yasak olduğunu ve bir cezası duydum o yüzden 6-7 aydır izlemiyordum fakat bir arkadaşımdan internet üzerinden indirmeden film izlemenin yasak olmadığını duydum. Bunu size sormak istedim. Türk sitelerinden film izlemem bana herhangi bir cezaya mal olur mu? Veya bilindik sitelerden dizi izlesem ceza yer miyim? Gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim çünkü cezası var 😥
 
O konu hakkında hiçbir bılgıye sahıp degılım yanlış olmasın ama VPN acıp seyredebılırsın bence sorun cıkmaz ve eger ceza Türkiye'dekı gıbıyse yanı korsan yayın suctur tarzı bence sorun olmaz.
 
Cezayı korsan içerik indirirsen verirler diye biliyorum. Ama riske atmak yerine VPN açsan iyi olur. Zaten orada maks 5 eurodur.
 
Korsan sadece Türkiye'de işleyen bir durum değil. Güvenemiyorsan VPN aç kendini başka yerde göster. Ama o olmadan bile sorun yaşayacağını sanmam.
 
Torrent gibi P2P bir dosya paylaşım sistemi kullanmadığın sürece seni suçlayamıyorlar korsan içerik konusunda. Bu arada sakın ha VPN kullanmadan Torrent ile korsan bi film indireyim deme. Ertesi gün evine mektup postalayıp 800€ cezayı ödettirirler.
 

Geri
Yukarı