Almanya'da tek yaşayabilir miyim?

Hocam slayercat arkadaş gitmek için 10bin euro göstermen lazım demiş. Bu konu hakkında bir bilgin var mı? Ayrıca yeşil pasaportum var.
Yeşil pasaport varsa avantajın var almanya girmen için banka hesabında 10 bin euro olmalı almanya hükümeti öyle istiyor. Ve nerde kalıcağını falan belirtmek gerekiyor.

Yeşil pasaport varsa avantajın var almanya girmen için banka hesabında 10 bin euro olmalı almanya hükümeti öyle istiyor. Ve nerde kalıcağını falan belirtmek gerekiyor.
Lahmacun Seben arkadaşımız youtubeden 2 video izleyip geri gelmiş. Ben araştırıyorum zaten almanyaya gitmeyi 10 bin euro lazım en az orda vatandaşlık alman için b2 almanca lazım. Yanında para götürürsün fazla 10 bin euro en az olarak. Orda iş kurarsın alman hükümeti esnafa destek sağlıyor. Yada uber yapabilirsin 5 bin euroya 2. El eli yüzü düzgün temiz bir araba alıp uber hesabı açarsın günlük getirin olur. Türklerden uzak dur almanyada hepsi fırsatçıdır dost olma ihtimalleri düşük. Eğer kürt isen almanyaya iltica yapabilirsin

Yeşil pasaport varsa avantajın var Almanya girmen için banka hesabında 10 bin euro olmalı Almanya hükümeti öyle istiyor. Ve nerede kalıcağını falan belirtmek gerekiyor.

Lahmacun seben arkadaşımız YouTube'dan 2 video izleyip geri gelmiş. Ben araştırıyorum zaten Almanya'ya gitmeyi 10 bin euro lazım en az orada vatandaşlık alman için B2 Almanca lazım. Yanında para götürürsün fazla 10 bin euro en az olarak. Orada iş kurarsın alman hükümeti esnafa destek sağlıyor. Ya da Uber yapabilirsin 5 bin euroya 2. el eli yüzü düzgün temiz bir araba alıp Uber hesabı açarsın günlük getirin olur. Türklerden uzak dur Almanya'da hepsi fırsatçıdır dost olma ihtimalleri düşük. Eğer Kürt isen Almanya'ya iltica yapabilirsin.

Kanka 10bin euro olduğunu bende biliyorum dedim 30bin euro biriktir rahat et en azından dedim kanka senin dediğin şeylerin aynısı yazmışım ne anlatıyon.

Yeşil pasaport varsa avantajın var Almanya girmen için banka hesabında 10 bin euro olmalı Almanya hükümeti öyle istiyor. Ve nerede kalıcağını falan belirtmek gerekiyor.

Lahmacun seben arkadaşımız YouTube'dan 2 video izleyip geri gelmiş. Ben araştırıyorum zaten Almanya'ya gitmeyi 10 bin euro lazım en az orada vatandaşlık alman için B2 Almanca lazım. Yanında para götürürsün fazla 10 bin euro en az olarak. Orada iş kurarsın alman hükümeti esnafa destek sağlıyor. Ya da Uber yapabilirsin 5 bin euroya 2. el eli yüzü düzgün temiz bir araba alıp Uber hesabı açarsın günlük getirin olur. Türklerden uzak dur Almanya'da hepsi fırsatçıdır dost olma ihtimalleri düşük. Eğer Kürt isen Almanya'ya iltica yapabilirsin.

Hocam 295.000 TL param yok Türkiye şartlarını biliyorsun ayrı evde 9500 TL maaşla kalıyorum o kadar para biriktirmem çok zaman alır. Dediğim gibi birini bulsam yanına gidiyorum diye falan almazlar mı ülkeye?

Kanka dediğim şeylerin aynısını değiştirerek söylüyorsun ne anlatıyorsun.

Kanka 10bin euro olduğunu bende biliyorum dedim 30bin euro biriktir rahat et en azından dedim kanka senin dediğin şeylerin aynısı yazmışım ne anlatıyon.
Kardeşim yazdıklarında kendin bişiler söylemissin. Sonra benim yazdıklarımı kopyalayıp yazmışsın.

Hocam 295.000 TL param yok Türkiye şartlarını biliyorsun ayrı evde 9500 TL maaşla kalıyorum o kadar para biriktirmem çok zaman alır. Dediğim gibi birini bulsam yanına gidiyorum diye falan almazlar mı ülkeye?
Alman bir kadınla evlenirsen gidersin. Öbür türlü zor.

Kanka dediğim şeylerin aynısını değiştirerek söylüyorsun ne anlatıyorsun.
Senmi yazıyorsun? Gerçekten çok komiksin daha önceki mesajlara bak.

Hocam 295.000 TL param yok Türkiye şartlarını biliyorsun ayrı evde 9500 TL maaşla kalıyorum o kadar para birimtirmem çok zaman alır. Dediğim gibi birini bulsam yanına gidiyorum diye falan almazlar mı ülkeye?

İstanbullu isen öyle.

Kardeşim yazdıklarında kendin bir şeyler söylemissin. Sonra benim yazdıklarımı kopyalayıp yazmışsın.

Alman bir kadınla evlenirsen gidersin. Öbür türlü zor.

Kanka ben ilk mesajı atmışım sen gene değiştirip yazmışsın sen kendini neden üstün görüyon reis ne biliyorsunda ne anlatıyorsun mesela oranın en güvenli şehri hangi işler daha para verir hangi iş farklı yerde daha fazla para verir eğitimi nasıl ben biliyorum reis anlat dersin büyük ihtimal şu an işteyim :D harbiden oradan yazıyorum.

İstanbullu isen öyle.

Kanka ben ilk mesajı atmışım sen gene değiştirip yazmışsın sen kendini neden üstün görüyon reis ne biliyorsunda ne anlatıyorsun mesela oranın en güvenli şehri hangi işler daha para verir hangi iş farklı yerde daha fazla para verir eğitimi nasıl ben biliyorum reis anlat dersin büyük ihtiaml şu an işteyim :D harbiden oradan yazıyorum.
Allah allah peki bu kadim bilgileri anlat desem ne diyeceksin acaba? Merak ettim madem çok biliyorsun anlat bilgilenelim.

Son çıkan kanunlara göre mesleki tecrübeni kanıtlayabilirsen vize konusunda daha esnek davranıyorlar diye biliyorum. Normalde Almanya'dan bir iş teklifi almadan gidilmiyordu. Artık iş aramanız için 2-3 aylık (süreyi tam hatırlamıyorum) vize veriliyor. Ustalık derecesinde biri için dil şartı esnetilebiliyordur belki fakat en kötü B1 Almancayı halletmeniz gerekiyor (genelde B2 beklenir). Lise mezunu olmak ayrı bir handikap olabilir, çok iyi hatırlamadığım için yorum yapmıyorum o konuda. Yanlış hatırladığım noktalar olabilir fakat genel itibariyle süreç böyle işliyor. Yani tek yaşayabilir miyimden ziyade nasıl gidebilirim, gidebilir miyim sorusu daha önemli diye düşünüyorum. Fakat burada yazılanlar da şevkini kırmasın elbette, sürekli bir şeyler değişiyor, bilgimizi güncellemiyoruz, senin bunları internette iyice bir araştırman gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı