Almanya'dan Alınacak i7-4770K Sistem

HeillgeArmee Almanya fiyatı ne kadar tutuyor bunların ?

Merhaba, Almanya`da indirimli üyelik bonusu ile 5.750 TL`ye geliyor.

Ben asıl kaça patladığını merak ediyorum bu makinanın.

Selamlar, 5.750 TL`ye gelmektedir. Normal üyelik ile almak istediginiz zaman 6.100 TL oluyor. Vatan`in hafta sonu indirimi olarak düsünebilirsiniz.:)

Hayırlı olması dileğiyle..

Tesekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olmasi dilegi ile.

Anakart GD45 yerine GD65 olsaymış daha iyi olurmuş.

Bu iki kart arasındaki farklar,

-Çift BIOS Çipi

-Fazladan 2 adet SATA 3 portu

-Anakart üzerinde güç ve restart butonu ile OC Genie tuşu fazladan bulunuyor.

İki ürünün testlerini karşılaştırdığınızda GD65'e para vermenize gerek yok(Türkiye şartları için konuşuyorum.) Bunun yanında GD65'in sağladığı özellikler daha çok meraklı insanlara yönelik özellikler, tabiki sistemde o anakart olsa iyi olurdu ama arkadaş uğraşmak istemediği için hazır bir sisteme yönelmiş, o yüzden GD65 olmuş, G45 olmuş çok fazla şey farkettirmeyecektir.

Hazır bir sisteme göre çok güzel seçilmiş parçalar bence almalısınız.
Sisteme her şeyi dahil etmişler.
Bir tek güç kaynağına takıldım 750+ olabilirdi.
PSU yeterli SLI yapmadıkça.

- - - Güncellendi - - -

Bilgilendirme icin tesekkür ederim. Malesef hazir sistem oldugu icin degisiklik yapamiyorum. Yoksa benimde düsüncem forum`dan okuduklarim kadari ile aynidir.

Sayin USAEA, bende görünce biraz sasirdim ancak sistemi kaldirdigina göre fazla düsümedim. Lakin ilerde SLI yapacak olur isem, mecburen güc kaynagini degistirmem gerekiyor. Yorumlariniz icin tesekkür ederim.
Ekran kartı ileride başına iş açabilir ancak Üretici yazılımı ile downclok yapabilirsiniz hatadan kurtulmak için.
Hazır kasa iyi (Türkiyedeki hazır kasalara göre kıyaslanırsa çok iyi ) ancak bana pahalı gibi geldi. En azından 1000 tl fazla gibi. Başka siteleride araştırırsanız belki istediğiniz parçaları alabilirsiniz almanya da bazı siteler biliyorum ancak size yakın mı değilmi bilemem. Üyeliğiniz olduğu için heralde devamlı oradan alışveriş yapıyorsunuz eğer başka yerden bakmak istemez isen siteyi paylaşın ve bi gözden geçirelim fiyatları.

Bu iki kart arasındaki farklar,

-Çift BIOS Çipi

-Fazladan 2 adet SATA 3 portu

-Anakart üzerinde güç ve restart butonu ile OC Genie tuşu fazladan bulunuyor.

İki ürünün testlerini karşılaştırdığınızda GD65'e para vermenize gerek yok(Türkiye şartları için konuşuyorum.) Bunun yanında GD65'in sağladığı özellikler daha çok meraklı insanlara yönelik özellikler, tabiki sistemde o anakart olsa iyi olurdu ama arkadaş uğraşmak istemediği için hazır bir sisteme yönelmiş, o yüzden GD65 olmuş, G45 olmuş çok fazla şey farkettirmeyecektir.

Bence OC Genie GD65 için fazlasıyla önemli bir fark. Yarattığı fark aradaki paraya değiyor. Özelliklede arkadaşın aldığı sisteme GD65 çok yakışacaktır. Ama GD45 kötü diye bir şey yok oda gayet iyi sadece OC'yi BIOS ayarlarından yapacak.

- - - Güncellendi - - -

Merhaba, Almanya`da indirimli üyelik bonusu ile 5.750 TL`ye geliyor.

Selamlar, 5.750 TL`ye gelmektedir. Normal üyelik ile almak istediginiz zaman 6.100 TL oluyor. Vatan`in hafta sonu indirimi olarak düsünebilirsiniz.:)

Tesekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olmasi dilegi ile.

Hocam bir şey soracaktım. Bu Almanyada veya biliyorsan İsviçrede bilgisayar parçaları satan mağazaların adı veya sitesi varmı ? Benim amcam isviçrede yaşıyor. Olmazsa ordan ucuza getirtebilirim buradan bakarak. İsviçreden almanyayada geçebilir arada gidip geliyor çünkü. Sen nereden aldın bilgisayarı ?

Bence OC Genie GD65 için fazlasıyla önemli bir fark. Yarattığı fark aradaki paraya değiyor. Özelliklede arkadaşın aldığı sisteme GD65 çok yakışacaktır. Ama GD45 kötü diye bir şey yok oda gayet iyi sadece OC'yi BIOS ayarlarından yapacak.

Bence OC yapmak için kasayı açmak, BIOS'u açmaktan daha zor ama zaten yurtdışında GD65 ile G45 arasında 30$ fark var, benim söylediklerim biraz Türkiye için geçerli. Almışken GD65 alınmalı ama aradaki fark daha çok aksesuar ve meraklılara hitap eden özellikler ile geliyor. Yani şunu demek istiyorum, sistemi alacak arkadaş daha amatör bir kullanıcı(benim gibi), GD65 olması cebinden sadece daha fazla para çıkmasına neden olacaktır. Kullanmayacağımız özelliklere para vermemeliyiz bence.

Bence OC yapmak için kasayı açmak, BIOS'u açmaktan daha zor ama zaten yurtdışında GD65 ile G45 arasında 30$ fark var, benim söylediklerim biraz Türkiye için geçerli. Almışken GD65 alınmalı ama aradaki fark daha çok aksesuar ve meraklılara hitap eden özellikler ile geliyor. Yani şunu demek istiyorum, sistemi alacak arkadaş daha amatör bir kullanıcı(benim gibi), GD65 olması cebinden sadece daha fazla para çıkmasına neden olacaktır. Kullanmayacağımız özelliklere para vermemeliyiz bence.

Benim kafamı karıştıran böyle bir üst seviye sistemde GD65 olmaması. Arkadaş 6000TL'ye yakın para bayılıyor ve içinde GD65 olmayan bir anakart alıyor. Neyse kötü bir kart değil arkadaşa hayırlı olması dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı