Almanya’dan alınan supplement kullanımı

EmreByrm

Hectopat
Daha fazla  
Almanya’dan yağ yakıcı bir supplement hediye geldi. Fakat kullanım bilgisi yazmamakta. İnternetten araştırdım ingilizce olarak buldum ama anlayamadım. İngilizcesi iyi olan birisi bana Türkçe olarak çevirebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Metin: To assess your tolerance, begin by consuming 1 capsule in the A.M. with water and food for 3-5 days. After assessing tolerance, you may add an additional capsule in the early afternoon. Blackstone Labs advises to not consume more than 2 capsules daily.

Çözüm
To assess your tolerance, begin by consuming 1 capsule in the A.M. with water and food for 3-5 days. After assessing tolerance, you may add an additional capsule in the early afternoon. Blackstone Labs advises to not consume more than 2 capsules daily.
Toleransınızı değerlendirmek için, sabah 1 kapsül ile 3-5 gün boyunca su ve yiyecek ile başlayın. Toleransınızı değerlendirdikten sonra, öğleden sonra ek bir kapsül ekleyebilirsiniz. Blackstone Labs (Sanırım supplementin markası) günde 2 kapsülden fazla tüketilmez.
To assess your tolerance, begin by consuming 1 capsule in the A.M. with water and food for 3-5 days. After assessing tolerance, you may add an additional capsule in the early afternoon. Blackstone Labs advises to not consume more than 2 capsules daily.
Toleransınızı değerlendirmek için, sabah 1 kapsül ile 3-5 gün boyunca su ve yiyecek ile başlayın. Toleransınızı değerlendirdikten sonra, öğleden sonra ek bir kapsül ekleyebilirsiniz. Blackstone Labs (Sanırım supplementin markası) günde 2 kapsülden fazla tüketilmez.

Çözüm
Toleransınızı değerlendirmek için sabah 1 kapsül tüketerek 3-5 gün su ve gıda ile başlayın. Toleransı değerlendirdikten sonra, öğleden sonraya ek bir kapsül ekleyebilirsiniz. Blackstone Labs, günde 2'den fazla kapsül tüketmemenizi tavsiye ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı