Almanya'dan arkadaş iPhone 14 Pro alırsa kullanılabilir mi?

Yurtdışından gelen kişi kendi adına kayıt yaptırabilir ve 3 yıl içinde tekrar cihaz kaydı yaptıramaz ve cihazda sadece kendi adına olan hatlar çalışır.

Orasını tam bilmiyorum sahibinden ve Instagram da ki telefon sayfalarında sıfır 8 ay kullanım yazıyor yurt dışı cihazlarda tam emin değilim dediğin gibi olabilir.
Benim cihaz kayıtlı ama başkası adına ben hattımı geçirdim belli bi süre sonra tekrar kendi üzerime hattı alıp kendi adıma kayıtlı kart ile kullanabilirmiyim ?

Farklı yazılar mevcut şuan galiba. Doğrusu nedir tam olarak?
Doğrusu şudur cihazın bir sim yuvası 4 ay varsa diğeri de 4 ay açık kalır. 8 ay kullanılır. Ama 8 ay sonunda kapanır. Yurtdışı cihazı getiren kişinin pasaportuna kayıt olur. Ve sadece o kişinin sim kartı ile çalışır. 3 yıl bitince herkesin sim kartı ile çalışabilir.

Yurtdışından gelen telefonu başka kişinin pasaportuna kayıt yaptırabiliyor muyuz peki?

Yurtdışından gelen telefonu başka kişinin pasaportuna kayıt yaptırabiliyor muyuz peki?
Bilmiyorum ama büyük ihtimalle getiren kişinin olur sadece. Ama eğer oluyorsa sınırdan geçin getiren kişi ile buluşup alın telefonu geri gelin kendi pasaportunuza kaydettirin. Ama tabi böyle bir Hayat hilesi geçerli midir emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…