Almanya'dan arkadaş iPhone 14 Pro alırsa kullanılabilir mi?

Bilmiyorum ama büyük ihtimalle getiren kişinin olur sadece. Ama eğer oluyorsa sınırdan geçin getiren kişi ile buluşup alın telefonu geri gelin kendi pasaportunuza kaydettirin. Ama tabi böyle bir Hayat hilesi geçerli midir emin değilim.
Ya bende durum şu şekilde. Kardeşim gelirken getirecek normalde. 6 7 ay sonrada ben gidip geleceğim düğün için. Düğün için gidip geldiğim sırada telefonu alsam. Dönünce kayıt yaptırsam bir sorun kalmıyor o zaman doğrumu? Yada telefonu getirse mesela 4 ay kullanırım kayıtsız. Gidip geldiğim zaman kapansa bile gelince kendi adıma kayıt yaptırabilirim galiba.

Ya bende durum şu şekilde. Kardeşim gelirken getirecek normalde. 6 7 ay sonrada ben gidip geleceğim düğün için. Düğün için gidip geldiğim sırada telefonu alsam. Dönünce kayıt yaptırsam bir sorun kalmıyor o zaman doğrumu? Yada telefonu getirse mesela 4 ay kullanırım kayıtsız. Gidip geldiğim zaman kapansa bile gelince kendi adıma kayıt yaptırabilirim galiba.
6-7 ay sonra alsanız daha iyi hocam. Kendi adınıza kayıt ettirirsiniz.

6-7 ay sonra alsanız daha iyi hocam. Kendi adınıza kayıt ettirirsiniz.
2 ay sonra gelirken getirse ve kayıtsız kullanırsam ne gibi durum olur ki? Kayıt işini sonra yaptıramıyor muyum?

IMEI kayıt yaptırmak için son bir yılda yurt dışına çıkıp Türkiye'ye tekrar girmeniz lazım. IMEI kayıt yaptırdıktan sonra ilk 3 yıl kayıt yaptıran kişinin hattını kullanmalısınız. 3 yıl geçtikten sonra istediğiniz hattı takabilirsiniz.

IMEI kayıt yaptırmak için son bir yılda yurt dışına çıkıp Türkiye'ye tekrar girmeniz lazım. IMEI kayıt yaptırdıktan sonra ilk 3 yıl kayıt yaptıran kişinin hattını kullanmalısınız. 3 yıl geçtikten sonra istediğiniz hattı takabilirsiniz.
O zaman ben kendı adıma yapamıyorum. Sürekli olarak 2 ay uzatsam ne olur 1 yıl kuralı geçene kadar?

O konu hakkında bilgim yok fakat 6-7 ay sonra almanız bence daha iyi olur.
Zam gelirse diye endişe ediyorum ya. 7 ay sonra gidip alıp gelsem. 4 ay sonra kapansa yine beklemem gerekecek 8 ay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı