Yurtdışı fiyatına pek zam gelmez. İndirim bile gelebilir belki.Zam gelirse diye endişe ediyorum ya. 7 ay sonra gidip alıp gelsem. 4 ay sonra kapansa yine beklemem gerekecek 8 ay.
Yurtdışı fiyatına pek zam gelmez. İndirim bile gelebilir belki.Zam gelirse diye endişe ediyorum ya. 7 ay sonra gidip alıp gelsem. 4 ay sonra kapansa yine beklemem gerekecek 8 ay.
Valla kardeşim herkes bir şey yazdı. 1 yıl öncesine kadar yurt dışına gitmiş olması gerek demişti bir arkadaş oda geçerli mi?Çok karman çorman cevaplar oluşmuş. Cihazı kardeşiniz getirip kayıt yaptırmazsa 4 ay hiçbir şey yapmadan kullanabilirsiniz yurt dışına gidip gelince de IMEI kaydını kendi pasaportunuza kayıt yapabilirsiniz sıkıntı olmaz. Kayıt yapılırken fatura falan sorulmuyor sadece kayıt harcını PTT'ye yatırıyorsunuz sonra e-Devlet üzerinden kaydınızı tamamlıyorsunuz. IMEI kaydı yapıldıktan sonra 3 yıl cihazı kim kaydettirdiyse o kullanmalı, 3 yılın sonunda bütün SIM kartlar çalışmaya başlıyor. 3 yıl operatör değiştirmem diyorsanız şu şekilde de yapabilirsiniz. Hattınızı kardeşiniz üzerine devredin sonra IMEI kaydını kardeşiniz yapsın.
Yurt dışında zam geleceğini çok düşünmüyorum. Euro artacak derseniz paranızı şimdi Euro yapıp o zaman alabilirsiniz. YTDZam gelirse diye endişe ediyorum ya. 7 ay sonra gidip alıp gelsem. 4 ay sonra kapansa yine beklemem gerekecek 8 ay.
E-devlet’in kendi sitesinde yazıyor.Valla kardeşim herkes bir şey yazdı. 1 yıl öncesine kadar yurt dışına gitmiş olması gerek demişti bir arkadaş oda geçerli mi?
Ben konuyu yanlış anladım galiba. En geç 1 sene içinde yurt dışına gidip gelmiş olunması gerekiyormuş galiba. Ben 1 sene geçmiş olması lazım diye anladım.Yurt dışında zam geleceğini çok düşünmüyorum. Euro artacak derseniz paranızı şimdi Euro yapıp o zaman alabilirsiniz. YTD
E-devlet’in kendi sitesinde yazıyor.
en geç 1 sene içinde yurt dışına gidip gelmiş olmalısınız.Ben konuyu yanlış anladım galiba. En geç 1 sene içinde yurt dışına gidip gelmiş olunması gerekiyormuş galiba. Ben 1 sene geçmiş olması lazım diye anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.