Almanya'dan Ekran Kartı almak için mağaza

Kaan23

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşım Almanya'da bulunuyor ve gelirken ekran kartı getirtmek istiyorum. Ancak aradığım GTX 1080 Ti modelini bir türlü bulamadık. Mediamarkt'a baktığını söylüyor ama orada olmaması çok saçma. Sizin önerebileceğiniz mağazalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vergi neden iade edilsin ki? Bilmiyorum ben daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım da?
Hocam şöyle ki, bir ülkeye turist olarak gittiğinizde global blue kapsamındaki mağazalardan alış-veriş yaparsanız o ülkenin o ürün için aldığı verginin yüksek bir kısmı size geri veriliyor. Benim de arkadaşım gitti Almanya'ya gitmişken getireyim dedi ancak sanırım Media Mark'ta bulamamış kartı.

Hocam şöyle ki, bir ülkeye turist olarak gittiğinizde global blue kapsamındaki mağazalardan alış-veriş yaparsanız o ülkenin o ürün için aldığı verginin yüksek bir kısmı size geri veriliyor. Benim de arkadaşım gitti Almanya'ya gitmişken getireyim dedi ancak sanırım Media Mark'ta bulamamış kartı.
Tamam hocam teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı