Almanya'dan iPhone getirmek

bedozk65

Hectopat
Yer
arkanda
Daha fazla  
Meslek
boş işler müdürü
Selamlar, dostlarım bir arkadaşım Almanya'dan gelecekmiş bana sordu bir şey lazımmı diye bende iPhone 8 fiyatı sordurttum yaklaşık 250 Euro aldıktan sonra Türkiye'de ne gibi işlemler yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk önce iphone 8 burdaki fiyatı 6bin 7bin... diye gidiyor dostum yurtdışından getirilen telefonlarda imei sorunu oluyor ama yinede imei yi açtırabilirsin ben pek bilmiyorum 250 yi 9 la çarparsak 2250 tl yapıyor imei yi de halledersen kesinlikle tavsiye ederim yoksa burda damata 1 tane, torunlarına 1 tane, 2 tane de rte ye, 1 tane de kendine alırsın

İlk önce iPhone 8 buradaki fiyatı 6bin 7bin... Diye gidiyor dostum yurtdışından getirilen telefonlarda IMEI sorunu oluyor ama yine de IMEI'yi açtırabilirsin ben pek bilmiyorum 250'yi 9 la çarparsak 2250 TL yapıyor IMEI'yi de halledersen kesinlikle tavsiye ederim yoksa burada damata 1 tane, torunlarına 1 tane, 2 tane de rte ye, 1 tane de kendine alırsın.

İnanın aynı mantıkla hareket ediyorum mahallenin uzun abilerine telefon alıcağıma çöpe atarım daha iyidir.

1 Sene boyunca garantisi oluyor diye biliyorum.

Ekran Görüntüsü (5).png

Dediğininz gibi bir yıl garanti sunuyor ama ekrandaki modellere.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı