Almanya'dan MSI Pulse 17 getirmek

yourgrace

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ilk defa konu açıyorum ve yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce Türkiye'de muadili olarak ne önerirsiniz? Çünkü kafamı karıştıran bir şey var. Ürünün klavyesi qwertz yani Almanca klavye dizilimine sahip bu büyük bir problem oluşturur mu ve şu an güncel kur ile fiyatı 38bin TL ediyor değer mi sizce? (Babam gidecek kendisine aldıracağım)

Ürün stoklarda yok gibi görünüyor ancak posta kodu girilince fiyatı çıkıyor yani teslimatı Almanya yapınca 1749 euro şu an ürün gerçekten yönlendirmenize ihtiyacım var kafam karıştı HP Omen Laptop 17 - Cm2004nt I7 - 13700hx 16gb 1tb Ssd 8gb Rtx 4060 17.3" Qhd 165 Hz W11h 7p6m5ea Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu ürünü beklesem mi acaba diyorum ama MSI Pulse kafamı karıştırıyor :)

Almanya da laptop fiyatlarını tam bilmiyorum ancak 1800 Euro verilecekse bence 4070 bile 1800-2000 euroya
-eğer kampanya varsa- Almanya da bulunabilir.

Attığınız linkteki laptop da güçlü ve güzel ancak başka marka modellere de bakmanızı tavsiye ederim. Örneğin Acer Helios serisi güzeldir yine Asus Rog serisi de güzeldir tabi MSI da bu fiyat bandında alınabilir ve güzel cihazları da var. Alacağınız laptopdan ne istediğiniz de önemli tabiki.

Son sorun ise, eğer yanlış bilmiyorsam bir kişi 3 yılda sadece 1 tane elektronik bir cihaz getirebiliyordu ya da satın alabiliyordu. Baban laptobu aldığında sanki alıcı gibi değil de şahsi malı gibi göstermeli ve kullandığını söylemeli. Bu şekilde sıkıntı olmadan geçirebilir.

Peki qwertz klavye sorun yaratır mı çünkü y ve z'nin yerleri değişik ve yerlerini değiştirebilir miyim bilmiyorum nasıl bir çözüm bulunur buna? Almanyada ki tüm laptoplar qwertz dizilimine sahip

Peki qwertz klavye sorun yaratır mı çünkü y ve z'nin yerleri değişik ve yerlerini değiştirebilir miyim bilmiyorum nasıl bir çözüm bulunur buna? Almanyada ki tüm laptoplar qwertz dizilimine sahip
Laptop sonuçta her yere taşınabileceğı için ve işlevsel olduğu için kullanılıyor. Burada ki en önemli işlevsellerden biri de klavye.
Klavye dizilimi şahsen bana zorluk çıkarırdı. Karar sana kalmış. Ek bir klavye takarım, kullanırım diyorsan sorun yok ancak her laptobu bir yere götüreceğinde haricî klavyeyi de yanına alman gerekecek. Zor bir seçim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı