Çözüldü Almanya’dan PS5 getirirken vergi ödemek gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yungcarti

Hectopat
Almanya’dan PS5 getirirsem vergi ödeyecek miyim? Ödeyeceksem ne kadar ödeyeceğim?

Çözüm
Kutusunun olup olmaması önemli değil 1 ürün için vergi ödemezsiniz.

Şu kutu meselesini çıkarını buluyum kesicem...
Kutusuyla getirecekseniz vergi alırlar. Ama örnek veriyorum bir tanıdığınız olur kutusuz bir şekilde atar çantaya getirir, o zaman problem olmuyor kişisel eşyadan sayıldığı için.

Artı -1 Eksi
Kutusuz bir şekilde kendi eşyam diye getirebilirsiniz. Vergi çıkmaz. Sırt çantasına koyup getirin.

Kutusundan çıkartıp, kendi şahsi eşyanız gibi beyan ederseniz hiçbir vergi ödemezsiniz. Şayet 2 ve üzeri getirmeyi düşünürseniz, vergiye tabiisiniz.

Hocam sanırım kutu ile getirirseniz vergi ödüyorsunuz. Kutusuz getirirseniz X-ray aşamasında ürün benim diyebilirsiniz.

Kutuyla ne alakası var anlamadım kutusuzda olsa kutulu da olsa bir taneye mahsus vergi ödemezsin ne yani ben Amerika'dan eşyamı getirirken kutusuna koyamayacak mıyım bilip bilmeden konuşmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…