Almanya'dan Telefon Getirmek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlersen zaten cevabını bulursun.

Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla...
O işlem kapanmış hatlarda da mümkün mü hocam? Benimki çift hat ve her iki hat da kapalı konumda. Açtırmak mümkün mü, bilginiz var mı?

Sadece 30lira veriyorsun ve kullanıma açılıyor mu? Ben daha çok sanıyordum. Yine iyi imiş hocam. :)

30 TL sinirsiz mi bilemiyecegim... Ben hemen hemen her sene Telefon degistirdigim ve Türkiyeye'ye telefon hediye ya da siparis getirdigim icin Türkiye'de her sene actiriyorum. Actirmadan 2 ya da 3 hafta kullanabilirsin, artik sansina.

O işlem kapanmış hatlarda da mümkün mü hocam? Benimki çift hat ve her iki hat da kapalı konumda. Açtırmak mümkün mü, bilginiz var mı?

Hatti degil telefonu actiriyorsun IMEI numarasini falan aliyorlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı