Almanya'ya nasıl gidilir?

revolutıon.....

Hectopat
Daha fazla  
Yaşım 21, askerliğim tecilli. Almanya'ya gitmek istiyorum, çok istiyorum. Akrabalarım çok ama götürmek istemiyorlar. Nasıl gidebilirim ya da ısrar etsem hangi yollar ile götürebilirler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her vatandaş gibi pasaport ile birlikte vize başvurusu yapıp, vizeyi aldıktan sonra uçak biletini alıp gideceksiniz.

Asım öyle dediğiniz gibi yapsam gittikten sonra iltica etme gibi durum olur mu?

Almanya şu an Avrupa ülkelerinde en çok Türkleri istemeyen ülke. Başka ülke tercih etmeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre almanyada yaşadım ve bu mesaj nekadar yanlış anlatamam. Böyle birşeyi hiç yaşamadım, iş bulmam daha kolay oldu, teknoloji çok daha ucuz, yemekte çoğu konu daha ucuz ama meyveler daha pahalıydı. Geri dönme sebebim ailevi nedenlerdendi, geri gideceğim birgün.

Faşizmin başkenti dediğin yerde yerimden zıpladım, umarım avrupa bizi kıskanıyor falanda demiyorsundur.

Ben buna anca gulagtaki kişilerle gülerim. Birisi saplamıyor, o olsa Türkiye'de olurdu. Kendi vatanımda Dolar 5 TL olmuş. Beş kardeş yapıyor. Asıl burada kıçımızda ayı böğürüyor.
İhracat ve itharat ile uğraşmıyorsan dolar ile ne işin olur.
Bazı insanlar gelmiş adam simitci sokak'ta simit satıyor gelmiş dolar 5 tl oldu artık yaşanmaz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…